Монтаж, топло и звукоизолации.
trockenbauer - напреднал
Извинявам се,че ще поставя линк,но статията е дълга и в PDF формат,а не ми се конвертира в момента,пък и е добре да се прочете в оригинал/без редакции и съкращения/.

:arrow: http://www.knauf-gipsfaser.com/knauf/home.nsf/Dc7.pdf :idea: :!:

Поне за мен не е нещо ново/имах възможноста и удоволствието да работя в BDR и UK,дай боже всекиму/.
Удоволствие е човек да го види,а ако има възможноста и да се "докосне"до изграждането му.
Като изключим пилотния проект на АВС Инженеринг от преди няколко години,за изграждане на въъншни стени с гипсфазерни плоскости,в Бг не е много популярен този вид система.Обичаме си зидове,камък,вар и бетон/или пък газбетон/.
Имал съм частични изграждания по обекти като балкони/3 броя/ и една къща в квартал Иваняне/в частен фамилен комплекс,след дълги разговори и съждения със собствениците,мои близки с инженерно образование/.
Та идеята ми е нека следим развитието на тази иновативна за нас технология именно,защото форума е "хоби" и споделим мнения,но базирани на личен опит в областа/който има такъв разбира се/ и да се разграничим от коментари: "...Те такова животно нЕма..." Бих се радвал ако се получи добре аргоментирана дискусия,а не петъчен след обед на "Женски пазар".
Ако модовете на форума счетат публикацията за неуместна/не виждам причини/моля за извинение и нека я изтрият веднага.

Да се освободим от скованоста и закостенялото мислене и поне в мечтите си се извисим над сивото ни ежедневие.
С думи прости-Да събуем опинците и за 5 минути да ги сменим с лачени трандафори. :wink: :) [-o<
torbalan - Дървен философ
идеята не е чак толкова нова...

според мен - всичко опира до цена...

лично аз не виждам особен смисъл да се хвърлям на нови технологии, само защото са нови, при условие че и със старите технологии мога да постигна същия резултат... и то на по-ниска цена :)

всъщност, това което споменаваш, за балконите ми се вижда доста практично - става бързо, леко е и може да се оформи всякак без особени усилия :)
trockenbauer - напреднал
torbalan написа:
идеята не е чак толкова нова...

всъщност, това което споменаваш, за балконите ми се вижда доста практично - става бързо, леко е и може да се оформи всякак без особени усилия :)

Прикачен файл

img090.jpg просто защото прояви интерес
trockenbauer - напреднал
Директен въпрос към модераторите и администратора:
Причината да заключите публикуваните от мен мнения е?!?
Хем не ги харесвате като мнения и коментари,хем не ми давате възможност да ги редактирам или изтрия.
Извинявам се много и моите уважения,но МНЕНИЯТА СА ЛИЧНО МОИ,информацията съдържаща се в тях е събрана от мен,снимките от обекти са лични и аз не желая да остават публично достояние.
Прекратих публикуването на мнения/с изключение на снимката на балкона поради "проявен интерес"!/ще напусна съвсем нормално и форума Ви,но преди това желая да видя и да се убедя,че всичките ми мнения са анулирани или изтрити.
Надявам се,че ме разбирате за какво говоря и благодаря предварително.
Не бих искал да се убеждавам за пореден път,че съм на "Балканияда"/нямам предвид спортното мероприятие/.

С уважение:
Алекс Илиев
Тани - модератор
Мненията ти са лични , преди да ги публикуваш някъде , което ти направи ДОБРОВОЛНО! Един достоен човек винаги държи на думата си , дори да си промени гледната точка! Останах с впечатление че възприемаш себе си като достоен човек и затова ще те помоля да се държиш като такъв! Ако извикаш някой репортер на някой вестник да направи интервю с тебе и да снима работата ти нали не мислиш , че на другия ден ако си промениш мнението можеш да кажеш че изискваш да минат да си съберат вестниците от будките и да накарат тези които вече са си ги купили и прочели да си върнат вестниците? На мен лично ми звучи абсурдно!

МИСЛИ ПРЕДИ ДА КАЖЕШ НЕЩО , А НЕ КОГАТО ТРЯБВА ДА СИ ПОНЕСЕШ ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ КАЗАНОТО!

Чак се учудвам че го казвам на тебе! Точно ти трябва да го знаеш , ако се съди от написаното!

Тема "Ще кажем ли сбогом на "оръжията"-вар кереч и прочие" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: