cacho написа:е що да не става??? може да му пусне рамка от някъв дървесен матарял и за нея да ги хванеИ "какъв бе смисълът да го зидам?"

cacho написа:е що да не става??? може да му пусне рамка от някъв дървесен матарял и за нея да ги хванеИ "какъв бе смисълът да го зидам?"
naydenov написа:Много добре е станало, утре почвам и аз да преправям нишата с вградения гардероб. При мен е с дървени колонки отстрани, за които съм захванал пантите. Но вертикалната и хоризонталната прегради са от талашит, не е точно и не съм доволен. Май ще се опитам да го преустроя като теб. Би ли казал от какви профили си направил преградите и ако имаш нещо по-подробно как си ги разположил?Пропуснах да снимам само конструкцията в бързината да го сглобя. Хоризонталната преграда ми е от УД-та и 3 бр. Цд-та, като съм ги обърнал едно нагоре друго надолу, а вертикалната е от ЦВ и 3 бр. УВ на 5см, и за да съм сигурен че е здраво се качих и полегнах на хоризонталната. Външната част също ми е ЦВ и УВ.
justice написа:simeonov_74, можеш да качиш снимката тук- http://www.picvalley.net/ След което натискаш PHPBB code with full size image, копираш и пускаш в мнението.Нещо не стана и така. Откъде го копираш и къде го качваш.Като се опитам да то кача ми изписва това:
Нямам търпение да видя гардероба.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: