Мен пък не ме притесняват фугите а това че на фабричните ръбове няма никаква фаска ... иначе не е добре ама не е и болка за умиране ...виждал съм и по зле ... 

Matchless написа:Аз неразбрах какво точно искаш да попиташ.Кръстата фуга в ъгъла няма проблем.Другата е кофти малко,но незнам по цялата стена ли са такива или само тя.Ако е само тя шпакловай фабричната фуга с микрофибърна мрежа на лента а страничните с гласфазер.По принцип се слага лента по диагонал на такива фуги да не пукат(на прозорци и врати също),но и така няма да има проблем.Рапитките наместа ми се виждат нарядко.Трябва да са максимално на около 27,5 см една от друга.При вратата не се вижда точно какъв е проблема освен фугите.На онова място дето няма профил..там незнам какво очакваш също да чуеш...или режеш карона по съседния профил,махаш картона и през дупката слагаш и там профил,после затваряш наново или рискуваш и шпакловаш така.Всъщност немога да разбера системата тука каква е...тук-там профил ,тук-там лепило ли е?Тавана профилите през колко са?Каквото и да им сложиш,както и да ги шпаклочаш,който и да ги шпаклова...пак ще напука...Немога си го представя,преградна стена с профили CW и UW с два пласта картон и да неразминеш фугите...Няма спасение.Плюс това горното UW не е забито в плочата а е с разпонки...Няма спасение,разминаването на двата пласта е един вид и заздравяване на стената....
svetliopi44 написа:Мен пък не ме притесняват фугите а това че на фабричните ръбове няма никаква фаска ... иначе не е добре ама не е и болка за умиране ...виждал съм и по зле ...Не е болка...Ама ако кажеш на клиет за тая стана 12-15 лв,и някой индивид се яви и каже че същата ще му я направи за 8-9 лв...Ще започне да те боли,вярвай ми
dechoоо написа:Няма спасение,разминаването на двата пласта е един вид и заздравяване на стената....Точно така !
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: