jekasus написа:Е, нека не бъдем някакви фанатици... аз съм фен на Хилти, обаче вероятно, защото не го плащам азjuvesan написа:сегашният ми винтоверт - ХилтиСлед това спрях да чета....

сори за якия оффтопик...

jekasus написа:Е, нека не бъдем някакви фанатици... аз съм фен на Хилти, обаче вероятно, защото не го плащам азjuvesan написа:сегашният ми винтоверт - ХилтиСлед това спрях да чета....
За мене клипса от сайта на "Роси" също няма да свърши работа.E, то там цялата работа е колкото да се отбележи, че Има някакви и цената също е някаква... измислена
Провери и където продават ламперии от тези в завитите в пвцЕми с това започнах темата, че си купих такива за ПВЦ, обаче дебелината е малка, а като я подправих на "голяма" започнаха леко да се отхлабват и някак е ме кефи мисълта в някакъв момент да ме изложи някой сегмент
Явно не е търсено, като стока тук, ама и не мога да припомня някой да иска ламперияАми да, кой да иска.. ние сме един народ менте, с храна менте, лекарства менте, политици - двойно менте ... А ламперията я искам за 80 годишна къща с гредоред като камък ... кнауф ли да сложа... не ща!
Пак ще го напиша - провери там, където продават от немския дървен материал ( дървена ламперия )
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: