Монтаж, топло и звукоизолации.
Michaele - помощник
Ако някой се интересува плъзгащите врати на Кнауф продава фирма АНИВАЛ в София, обаче цената е малко солена беше някъде над 400 лева. Мисля да си сложа такава.
totko - специалист
Благодаря ти колега EVGENI!
При теб явно височината на порталната врата е била голяма и затова се е наложило да правиш рамка от профили по средата, на която да се крепи рамката на вратата?!
А ако аз имам възможност да захвана рамката на вратата директно долу за пода, в дясно за стената(тухла) и горе за трегера, би трябвало в този случай да отпадне средната рамка от профили :? и направо да слагам профили за гипскартона , как мислиш ?
Пообиколих няколко фирми за дограми и странното е, че навсякъде ми казаха цена над 400 лв за плъзгаща врата като тази която ти си сложил. Навсякъде изрично обяснявах че рамката по която вратата се плъзга е от L профил. Бях леко казано неприятно изненадан при положение че бях настроен за цена около 250 лв и почти се бях отказал.Накрая отидох в фирмата на бивша съученичка на съпругата ми и там за наша най-голяма изненада ни казаха 240 лв. Не мога да разбера как може да има толкова огромна разлика в цените :shock: ... те че се опитват да ни свалят главите си е така, но защо трябва да е от кръста, по точно от петите ?!

Тема "преграждане на портална врата -помощ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: