Монтаж, топло и звукоизолации.
Master_Kenobi - V.I.P.
Pooh написа:
Това е подложка, която се полага задължително под ламината, за звукоизолиращите й качества не гарантирам,
Той говори за плочи, тази нали е на рула. Помислих, че става дума за нещо друго... :?
subzero - специалист
не точно за тов астава на въпрос просто аз нз как се казва и заради това малко объркващо го казах :) за съжаление обичам да изпипвам нещата и заради това така се вмъниачавам :-D
Pooh - майстор
Баш за подложката си говори мен ако питаш ... няма друго 2мм. чудо което да минава за изолация ... депрона и той е 3 и 6 мм. ... няма какво друго да е.

Карай си наред както си го намислил и си сметни няколко пъти дебелините, за да не изскочиш над вратите. Успех и да не ти пука - всичко е поправимо, ако се хване навреме ;)
Master_Kenobi - V.I.P.
Сори, аз го прочетох като 2 см и подскочих! :-D
subzero написа:
за съжаление обичам да изпипвам нещата и заради това така се вмъниачавам :-D
Карай по на едро, пич! Иначе няма да изпълзиш никога от тоя обект! :-D
subzero - специалист
това го знам но все пак си го правя за мен и искам един път като го направя и да не пипам нищо доста дълго време :-D и после само яко бира :razz:
Master_Kenobi - V.I.P.
Pooh написа:
Карай си наред както си го намислил и си сметни няколко пъти дебелините, за да не изскочиш над вратите. ;)
Е, на входната май ще трябва да й пилне малко таблата отдолу, ама тва е лесно. :)
subzero - специалист
кво ще рече да ги пилна малко ?
Master_Kenobi - V.I.P.
subzero написа:
това го знам но все пак си го правя за мен и искам един път като го направя и да не пипам нищо доста дълго време :-D и после само яко бира :razz:
Твойте хора ще се зарадват повече, ако бирата е по-скоро, и хич няма да виждат разлики от 2 см. в нивата!
Успех и наздраве! :-D
Master_Kenobi - V.I.P.
subzero написа:
кво ще рече да ги пилна малко ?
Да откачиш крилото (таблата) на вратата и от долната страна да вземеш 1-2 см с ел. ренде. Колкото се налага...
Pooh - майстор
Спокойно, ако тръгнеш от входната врата с 2 см. замазка, няма да се налага да пипаш нищо. Но за да не сме голословни - първо си пусни нивата по целия етаж, кажи кое как идва и тогава ако се налага да се умува нещо - свиркай.

Тема "дайте съвет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: