Монтаж, топло и звукоизолации.
phoenix9040 - специалист
Как бихте ме посъветвали да направя за стените.
В момента съм на тухла и стената е права мога да лепя директно гипсокартона,да мажа с вар и гипсова мазилка или само на гипсова мазаилка.Кое според вас е най-добре.
ronik - специалист
Едни ще те посъветват едно, други -друго . И всеки съвет ще е обект на спорове :). Кажи поне стените за какво помещение са.
svetliopi44 - Чирак...
Значе ако стената ти е права и ти харесва гипсокартона слагай го него ...става бързо лесно и право... Аз лично съм си любител на старата мазилка и шпакловка ,но вкусове всякакви...
phoenix9040 - специалист
Искам да стане най-добре и да не си чукам главата в бъдеще зашо така го направих а не така :)
Идеята за Гипсо картон с вата как ви се струва.Ако флезне мишка зад гипсокартона споменаха ми ,че го има и тоя момент.
svetliopi44 - Чирак...
Гипсокартона е добър вариант а и изолация ...за мишки не се притеснявай ...в тая гад ватата не може да вирее нищо :) :) :)
Matchless - специалист
Ако флезне мишка мушни и една котка:)Всеки начин си има предимства,избери си най-подходящото за твоя случай...
Takezo Sensey - модератор
Това новото Турбозол май му казваха, е по евтинко от картона .
phoenix9040 - специалист
Как какви стаи? Къща за живеене.

А за котката имам си ама не знам колко ще се вълнува от мишките, че е глезена :)
svetliopi44 - Чирак...
Приятелю всичко е въпрос на пари и на вкус... Ако питаш нещо конкретно за дадена технология нямаш проблем ..ама все едно ме питаш ще си правя ракета ама от какво ,колко да е висока ,ще лети ли ??/ това е без сарказъм ...просто искам да ме разбереш ....
phoenix9040 - специалист
Добре съгласен съм ,но нека някой да каже.Плюсове и минуси на да дените технологии.То е ясно ,че всичко е до вку.Това е основното за което съм решил да пиша,защото не разбирам колкото вас.А не сикам майстора който хвана да ме баламосва кое е по добре само защото той това може да прави или това му е най- лесно.Не се обиждайте но повечето са от този тип.ДАй да му вземем парите най-бързо пък и така става.Аз искам това което го правя да знам какво печеля и какво губя.Надявам се да ме разберете и помогнете. :)

Тема "Въпрос за Мазилка на стените" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: