Монтаж, топло и звукоизолации.
davinchi666 - напреднал
Здравейте!
Много ми допадна този сайт а и мненията тук са си компетентни от това което прочетох до момента и се надявам да ми помогнете.Става въпрос за етаж/тавански/ на вила който все още е в груб строеж/тухла/.Искам в банята и коридора да поставя гипскартон но се двоума между UD , CD профили или с лепене? :?
Само да допълня че дължината на банята е 180см. а ширината 170см. а на коридора дължината е 275см и ширината е 140см.
batvili - напреднал
не се двуоми - с профили!
radoraev - специалист
davinchi666 написа:
благодаря! :)
На таван не се лепи-строго правило на добрите майстори!!!!!!!!!!!!!!!
masterval - майстор
davinchi666 написа:
Здравейте!
Много ми допадна този сайт а и мненията тук са си компетентни от това което прочетох до момента и се надявам да ми помогнете.Става въпрос за етаж/тавански/ на вила който все още е в груб строеж/тухла/.Искам в банята и коридора да поставя гипскартон но се двоума между UD , CD профили или с лепене? :?
Само да допълня че дължината на банята е 180см. а ширината 170см. а на коридора дължината е 275см и ширината е 140см.
Ако имам тавански етаж на вила в строеж, бих го измазал с хоросан, пробвано е, става... В подобните на твоите условия за нашата държавица не знам какви наблюдения има за гипскашона - влага строителна и битова, течове, аз бих се замислил.
pipbel - майстор
подкрепям masterval и хоросана - класика си е. Остави го тоя ГК, особено пък за мокри помещения.....
davinchi666 - напреднал
:) с измазването обаче ще ми триябва майстор аз лично няма да се справя.......а за майстор трябва и да плащам :) да ме орентирате в цена на кв.м. за измазване ? ......другия проблем е разстоянието към 500 км. близо до гр.Балчик от София майстор не мога да взема а там нямам идея каде да търся :? ...... и за това реших да слагам ГК :)
masterval - майстор
изтрито собственоръчно
Последна промяна от masterval на чет май 21, 2009 10:48 pm, променено общо 1 път.
tokuro40 - специалист
твърдо за мазилка :)

Тема "Моля за съвет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: