Монтаж, топло и звукоизолации.
Здравей те.Искам да ви поздравя за страхотния форум и да ви помоля за съвет.Правим ремонт и искам да преградя камината с червен гипсокартон но искам да сложя и вата но съм купил такава на руло без филио отзад и да питам как и с какво да залепя ватата за гипсокартона?Като преградим камината искам да сложя и мозаечна мазилка на оргахим пак на гипсокартона трабва ли да слагам мрежа и след това да слагам мазилката?Имам и друг въпрос на банята сложих ме гипсокартон зелен но доде малко ниско и между него и плочките има място около 1см как да го скрия това растояние?Благодаря предварително за съветите.
masterval - майстор
Ако верно имаш питания, Кириле, по-спокойно...
Ква камина, к`къф гипсокартом с вата, че после и мазилка отгоре му? Мрежата връз г-картона или връз ватата?
За банята - как така има разстояние, поясни, па след това благодари за съветите... Както се казваше в един виц, ние сме страна на съветите, а не страна на овните...
Значи аз не сън се изразил правилно.Камината ще я заградя с гипсокартон да стане като вградена и искам от вътре да сложа каеменна вата за изолация,но съм купил такава на руло без фолио отзад и питам как да залепя ватата за гипсокартона защотото нямам фолио?После като се шпаклова гипсокартона искам за да е красиво да сложа минерална мазилка и пак как да я поставя и нея за гипсокартона след като се шпаклова с мрежа ли без все пак ще има някаква топлина от камината.За банята като слагаха гипсокартона доиде под нивото на плочките и сега има фуга между плочките и гипсокартона как да я скрия? Това е ако има друго да пиша защото незнам какво да обясня още.

Тема "RQ-моля за помощ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: