Монтаж, топло и звукоизолации.
release - специалист
може ли да ми кажете как ще стане конструкцията на един кръг които да стой на стената и зад него да има осветление ?
Армагедон - специалист
:talk: поредния "бисер на форума"
:down2: :down2: :lachtot: :lachtot:
Последна промяна от Армагедон на чет юни 03, 2010 8:47 am, променено общо 1 път.
release - специалист
що къв е проблема незнам и питам вместо да се правиш на интересен може да споделиш или да си тряеш ако не си компетентен
rohach - напреднал
качи някакъв примерен чертеж
n.yaneff82 - специалист
Няма лошо да всеки да си прави каквото си иска , но ако не го изпълни правилно и стане криво или се напука или каквото и да било , и после го види друг човек със същия опит , ще си каже ,че картона като материал е боклук , в момента бачкам на подобен обект.
После защо нямаме работа .

Викни си майстор
KnauFer - специалист
Изображение
тоз кръг съм го правил без скрито отстрани .. сам си я измислих тая фигурка :) обаче ши я ъпдеитна тия дни че не ме кефи нещо ..
чертаееш кръга - това става с профил или с канап ..
нацепваш уд през 7-8см (зависи колко е голям кръга) ковеш го по стеничката.Режеш ленти - 7-8см. широки - фащаш ги по УДто ако неще да се огъне картона - го нацепваш с правия ъгъл ..
после ковеш нацепено уд и по "пердето" ,правиш предстен в кръга и затваряш -ест. треа да е по голям картона от колкото кръга - щом ши има скрито..
Стигни до тук ,и после щи пиша кво да праиш по натам :)

[/url]
peter_m - специалист
Направи го като пакман :lol:
KnauFer - специалист
peter_m написа:
Направи го като пакман :lol:
Това беше идеята :) Обаче тва правото(скритото) по средата не ме кефи и ши си го заобля .. смятам че ши стане яко ..

Тема "питане за конструкция на кръг" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: