Монтаж, топло и звукоизолации.
Здравейте,

имам една северна стая в която е налепен фибран 2 см.от-вътре на стените, защото излизаше мухъл.Тавана не е правен с нищо.Но сега отново излиза мухъл на тавана.Питането ми е следното.трябва ли да махам фибрана или не ако искам да сложа вата и гипсокартон на стените.За тавана е ясно - (картон с вата) :?
Благодаря предварително!
leonardo_vd - модератор
radimos написа:
Здравейте,

имам една северна стая в която е налепен фибран 2 см.от-вътре на стените, защото излизаше мухъл.Тавана не е правен с нищо.Но сега отново излиза мухъл на тавана.Питането ми е следното.трябва ли да махам фибрана или не ако искам да сложа вата и гипсокартон на стените.За тавана е ясно - (картон с вата) :?
Благодаря предварително!
Махай фибрана иначе нищо няма да стане. Мухъла ще остане под ватата точно там където си е бил.
MAPTO - напреднал
И защо да маха фибрана? Проблемът не е на стената, която е облепена с фибран. Освен това не може да се каже кое е по-доброто решение - фибран или вата + ГК на тавана.
leonardo_vd - модератор
MAPTO написа:
И защо да маха фибрана? Проблемът не е на стената, която е облепена с фибран. Освен това не може да се каже кое е по-доброто решение - фибран или вата + ГК на тавана.
Фибран вътрешно си е чист "ТЕРМУС" Аз говоря от опит, а ти не знам от каква гледна точка дава съвети. Да е жив и здрав човека и да си прави каквото иска със стаята, в моята мухъл няма.

Тема "гипсокартон с вата върху фибран" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: