• 1
  • 2
Монтаж, топло и звукоизолации.
popaslaptopa - напреднал
Искам да попитам някои поставял ли е стенна ламперия от ламиниран ПДЧ 9 мм закупена от практикер и какви са Ви впечатленията? Мисля да си сложа такава на външна северна стена в панелен блок като зад нея наредя стъклена вата.
popaslaptopa - напреднал
Ами не знам точно какво е но май наистина изглежда като фолио но нямам чувството че, лесно се драска общо взето изглежда доста добре.
Лесоламинат - специалист
Покритието е меламиново,т.е.хартия.Монтажът е много лесен.Имай впредвид тъй като се прави дървена скара,се стесняват габаритите на помещението.
peshev-ko - специалист
ПДЧ ламперията си е ламинирана,приятелю,за разлика от MDF ,която е с хартиено фолио/няма нищо общо с меламина/ и се драска много лесно наистина.
Относно стесняването.Не е нужно да се прави скара.Пускат се хоризонтално "майки", които могат да бъдат 1см. минимум и на тях си ковеш ламперията.
Лесоламинат - специалист
Е,тия "майки" не са ли скара?
peshev-ko - специалист
Лесо не се обиждай!
Има облицовки,които се монтират на скара в буквалния смисъл на думата.Значи ако летвите са 1см,като ги направим на скара получаваме 2 см основа.Е това исках да подскажа относно обема на пространството.
TANGRA - специалист
Нема лошо че и ти си с моя аватар ама да те светна за практикер. Тва е изложбена зала отиваш харесваш четеш производител вносител и отиваш да си го купиш от там. Не че не съм копувал и аз от Практикер ам не си струва в повечето случай!
Лесоламинат - специалист
Вярно,че цените са доста високи.
  • 1
  • 2

Тема "Ламперия ПДЧ от практикер ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: