Монтаж, топло и звукоизолации.
pipilica - майстор
Имам едно помещение около 80 М² и трябва да го преградя с ГК. Пода е гранитогрес и не искам
да го дупча за това смятам да залепя долния профил със силикон. Тавана е растерен на растоя-
ние около 35-50 см от плочата. Мисля да махна платната където пречат и вертикалния профил
да го хвана в плочата, а после да изрежа платната и да ги върна на място.
А и един въпрос трябва да има и две врати какви ще е по-добре да използвам така и така ще ги
купувам поне да ги монтирам лесно.
KnauFer - специалист
"и вертикалния профил
да го хвана в плочата" кой е този профил ? аз мислч че профила трябва да е хоризонтален ?! :)
И .. не само паната , но и конструкцията трябва да преправиш на тавана :toimonster:
sim40 - напреднал
Аз бих сложил плъзгащи врати ,които да влизат в преградната стена.Спестява се място.А за останалото дай някоя снимка ,за да могат майсторите да помогнат.
pipilica - майстор
sim40 написа:
Аз бих сложил плъзгащи врати ,които да влизат в преградната стена.Спестява се място.
Тва е добра идея ще помисля. Снимки ще кача като ида до обекта може би понеделник или
вторник.
Аз си мисля да направя ГК до паната на тавана а само профилите да са до плочата, да не преправям конструкцията на тавана. Идеята е след време ако се наложи да махна стените лесно.

Тема "Преградна стена дайте идея" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: