Здравейте,един познат има помещение,тип сандвич панел,с метална конструкция,което иска да направи с гипс картон отвътре. Как може да се захванат УД тата в/у метална кутия 3мм?Възможно ли е с някакви самонарезни да се направи конструкция?

sspoko написа:подобре винтове с глава тип "КОПЧЕ" тази много изхвърляКолега, не четем май? Питането е за монтиране на конструкция към 3мм. дебели, стоманени елементи. Ако все още смяташ, че "копче" може да свърши работа - обясни на човека. Аз до сега не съм успял да пробия толкова дебело "джелезо" с друг модел винт.
Pooh написа:То става и с копче, но за да завиеш един брой трябва да изхабиш поне 2. С тези самонарезните които си показал става най-добре.sspoko написа:подобре винтове с глава тип "КОПЧЕ" тази много изхвърляКолега, не четем май? Питането е за монтиране на конструкция към 3мм. дебели, стоманени елементи. Ако все още смяташ, че "копче" може да свърши работа - обясни на човека. Аз до сега не съм успял да пробия толкова дебело "джелезо" с друг модел винт.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: