Проблема е следния:
Къщата е 60 годишна.Направихме ремонт,и ни пасна терасата да присвоим за кухня-2,50 м. на 2 м.То не е точно тераса понеже тавана не е чардак,а си е част от тавана с покрива.А отдолу няма стая,отворено е -ама че го обясних
Докато под другите стаи си има нещо като приземен етаж.А там си е отворено.
Вън има изолация - 3 см. ,и дограма пластмасова сме.Кухнята е изложение север.
Кухнята е с плочки.На тавана има изолация от плоскостите стиропорените .
Та проблема е че пода постоянно е мокър.Отдолу избива влага.Все едно съм тръгнала да мия пода с не изстискан моп
Това че сутрин прозореца е все мокър е едно на ръка.Бърша и пода и прозореца,но нямам време да бърша цялата кухня сутрин.А вече започна да мухлясва от долу на горе.Не се отоплява. Влагоабсорбатора не върши работа-става въпрос за тези с хапчетата.
Въпроса ми е дали ако изолирам отдолу пода-от вън ще се оправят нещата или трябва и още нещо да направя?Понеже влагата идва от долу.
как да приложа скица за повече яснота?
Къщата е 60 годишна.Направихме ремонт,и ни пасна терасата да присвоим за кухня-2,50 м. на 2 м.То не е точно тераса понеже тавана не е чардак,а си е част от тавана с покрива.А отдолу няма стая,отворено е -ама че го обясних

Вън има изолация - 3 см. ,и дограма пластмасова сме.Кухнята е изложение север.
Кухнята е с плочки.На тавана има изолация от плоскостите стиропорените .
Та проблема е че пода постоянно е мокър.Отдолу избива влага.Все едно съм тръгнала да мия пода с не изстискан моп

Въпроса ми е дали ако изолирам отдолу пода-от вън ще се оправят нещата или трябва и още нещо да направя?Понеже влагата идва от долу.
как да приложа скица за повече яснота?