Вашето лично помещение
ralev - специалист
naB4o написа:
Латекс е материал, а Тед - търговска марка.
Тед имат матрак "Латекс" , който е изцяло от латексова пяна :)
http://ted.bg/?act=product_inside&produ ... &page_id=9
и както ти казах, на място лягаш пробваш в магазина и така :) иначе няма как :)
Колега не знам до вчера къде си работил но не си наясно, Латекс е марка матраци на Екон

http://www.ekon-bg.com/bg/product-details.php?id=127

Латекс- гр. Бяла, ТЕД - гр.Пловдив
genata6 - специалист
Точно за град бяла бях гледал Латек с блян са около бяла но не се сещам точно каде бяха !
ralev - специалист
с.Батишница 7169 обл.Русенска, общ.Две Могили

http://blian.bg/index.php?option=com_co ... &Itemid=57
wizli - специалист
ОТГОВОРА Е - ПРОБВАЙ!
Ние сме с 2 матрака ТЕД, дунапрен, жена ми е супер доволна, за мен са малко твърдички.
ЛАТЕКС/Бяла пак са много меки.
Freja - помощник
Ние сме с Латекс от около 2 години и и двамата с мъжа ми сме доволни. Когато го купувахме 144/190 беше към 500 лева, но да ти кажа си струваха. Вместо подматрачна си сложихме голо ПДЧ и го надупчихме да не мухляса матрака /така спестихме бая от подматрачна/. Вземи си с калъф, за да можеш лесно да го "съблечеш" и занесеш на химическо /в пералнята не пробвай - много са тежки калъфите/. След n-години на пружинен матрак първите дни ми беше малко твърдичко, ама се свиква бързо. За Тед нямам впечатления, но едва ли някой ще каже лоша дума.

Малко info - магазина на Латекс е в ж.к. Лагера
genata6 - специалист
Ввече поръчах дал съм капаро на фирмата Яташ от варнеския Мол
... да не правят повече реклама и така ще видим турска фирма с дълга история и традиция само в тая област уш на добрите са и така .
cerrone - специалист
genata6 написа:
... да не правят повече реклама и така ще видим турска фирма с дълга история и традиция само в тая област уш на добрите са и така .
Я да видим след половин година какви са отзивите за тези матраци.
Сподели какъв модел си взехте, че и ние ги гледахме и ни харесаха като качество и разнообразие на модели.
bbozhanov - помощник
cerrone написа:
genata6 написа:
Я да видим след половин година какви са отзивите за тези матраци.
Сподели какъв модел си взехте, че и ние ги гледахме и ни харесаха като качество и разнообразие на модели.
Някакви отзиви за тези матраци? И аз ги гледам заради мемори пяната, но искам да знам дали след половин година например не започват да миришат или нещо друго? Харесал съм си Visco High от серията Extra Comfort.
asen4o - специалист
Аз съм с матрак Тед двулицев - лято / зима, "Сан Ремо", има и пружина в него и съм страшно доволен. Ако искаш да е удобен матрака трбва да е двулицев. Подмнатрачната рамка ти предлагам да си я направиш сам , защото тез от магазина са много крехки. За подматрачна рамка аз ползвах дъски и върху тях фазер.
Georgi_G - специалист
asen4o написа:
Аз съм с матрак Тед двулицев - лято / зима, "Сан Ремо", има и пружина в него и съм страшно доволен. Ако искаш да е удобен матрака трбва да е двулицев. Подмнатрачната рамка ти предлагам да си я направиш сам , защото тез от магазина са много крехки. За подматрачна рамка аз ползвах дъски и върху тях фазер.
И аз съм с такъв от 5+ години и му е време за смяна. Пружините му вече така се усещат, че не се трае. В момента се оглеждам за друг, но в никакъв случай Тед.
Проблемът ми е, че съм с плоскости(ракла) под матрака и задължително трябвало да търся дишащ такъв.

Тема "Матраци Тед Латекс или др." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: