Вашето лично помещение
bikerider_ - специалист
Нещо друго да имаш да кажеш, спамер? :evil:
Последна промяна от bikerider_ на вт ное 18, 2008 8:46 am, променено общо 1 път.
sasooooooooo - "специалист"
Не му се сърди, просто иска да ти каже, че те препраща към "бисери на форума" :razz: Ако не си го разгледал още този раздел, направи го. Има доста забавни моненти. Все пак е хубаво от време на време да разпускаме :-D
Master_Kenobi - V.I.P.
bikerider_ написа:
Нещо друго да имаш да кажеш, спамер? :evil:
Ами, нямам... Освен това, че очевидно си проучил пазара задълбочено, но не намираш решение, най-вече заради бюджета, май... Очакваш помощ от форучците, а се тросваш на всеки, който даде мнение за нещо по-скъпо. Не става така: От нищо - нещо. Особено щом не е "Направи сам". Та толкова за спама...

Накратко, реши дали със или без латекс ще я бъде тая работа :-D и иди да се наслаждаваш на продукцията на консултантките от "Стамболийски". :-D
Успех! :-D
bikerider_ - специалист
От цялата работа не разбрах, кое в думата "продукция" ти е смешно?! :? Толкова безинтересно ежедневие ли имаш, че такива неща те забавляват?! :lol:

Колкото до това на кое се тросвам... ти май не правиш разлика между скрита реклама и реално потребителско мнение. Ми писна ми в интернет пространството да пишат разни платени потребители, които уж от позицията на ползватели на даден продукт го възхваляват де що видят да става въпрос за него. А като си купиш въпросния продукт ти става ясно, че всичките тия хвалби не са толкова заслужени може би.
Затова искам мнения. Подозрително е хваленето на дадена марка, а когато стане въпрос за говорене в детайли или за конкретен модел, мълчанието изпълва многозначително "ефира"...
Eто затова няма да са хепи дриймс! Ако ще да се забавя месец-2 с покупката и ще купя по-скъпите магнифлекс или пък дормео, но от верига в която в 1-ния магазин ги боли г*за да ми покажат моделите, а в другия си оправят тоалета в мое присъствие и ми рекламират разни уж техни потребители/служители, че "имало както по-скъпи, така и по-евтини модели", без да назоват конкретно последните обаче, няма да си купя! :evil:
pipbel - майстор
Ето още един дето се опитва "с трици да лови маймуни" :-D
И който му даде съвет, го набеждава за платен клакиор към някоя фирма.... :lol:

bikerider като си толкова подозрителен, какво дириш тука ? Лови си маймунките сам :!:
bikerider_ - специалист
Вероятно съм сбъркал мястото - оказва се, че процентът на нормалните потребители в тоя подфорум не е голям...=> вероятността да се получи адекватен отговор клони към 0. :shock:

Ти аверчето на Stef40 ли си? Дето му замазва следите?! :shock: И кво - лично засегнат от тва, че хепи дриймс ме изгубиха кат клиент ли си или просто да си начешеш езика пишеш в темата?!

И да, подозрителен съм, понеже практиката в БГ е такава и така ме е научила. :!:
Master_Kenobi - V.I.P.
bikerider_, ти май нещо все с лице към възглавницата ставаш сутрин! :lol:
Освен това, щом не си разбрал вица в поста ми... няма какво да се обясняваме на тема ежедневие... Както и да е!
Но основното, което не можа да вденеш е, че тук е предимно - НАПРАВИ САМ. Докато има такива като теб - търсещи крайни продукти, ще има и явна и скрита реклама. Чат ли си или още детейлно да ти обясня!
Сори, за спама!
bikerider_ - специалист
Ами виж, няма форум за дома... поне не се сещам да има. :? Така че няма алтернативно по-подходящо място, на което да пусна темата.
Или може би щеше да е по-добре да се рег-на в бг.мама... :-D
А скрита реклама съм съгласен да има, ма да се прави по-дискретно, а не да ми врат в очите като трън тъпата си марка, при положение, че елементарния им мениджмънт е на ниво 0.
pipbel - майстор
http://forum.imoti.net/list.php?10

Виж тука.Може да ти се усмихне там съдбата
silllveto - Майсторица
Има такива форуми, ама пред този не струват :gott: В тях може да прочетеш нещо полезно, но повечето мнения са на ниво десети клас. Аз се регистрирах в бг-мама и имам цели 0 постинга.
Тук има и други теми за матраците, прочетох ги всичките, но единственото, което ми стана ясно е, че трябва да си купя "Магнифлекс". Е да, ама има да купувам още стотина неща и като всеки търся оптималния вариант цена-качество. За това силно се надявам в тази тема да прочета и полезни мнения.

Тема "Коя марка матраци?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: