• 1
  • 2
Вашето лично помещение
Nikito0o - помощник
Преди години,когато ни сложиха климатик,кабела му висеше и много ни дразнеше.Климатика е в края на стаята,а и там има и контакт.Баща ми прекара кабела през един кабелен канал,почти в ъгъла на стаята.Мисля,че и ти можеш да направиш така,по-добре изглежда,отколкото един висящ кабел :x !!! :-D
mihailcankov - специалист
Аз също си мислех нешо подобно за кабела ,вероятно така ще го направя.
За осветлението не чух никакви мнения :?
rulom - модератор
mihailcankov написа:
За осветлението не чух никакви мнения :?
За осветлението... ако махнеш вестниците от прозорците, гаранция ще ти стане по светло :-D
Иначе 3Х40 Вт е нормално, все пак това е спалня.Ако е малко, винаги може в два от ъглите да се боднат по една от ония декоративни лампи и готово.
mihailcankov - специалист
Вестиниците са неизменна част от интериора :-D
За ъглите имаш предвид лампиони нали?
svetliopi44 - Чирак...
Аз питам та да знам...защо да не е на твърда връзка а да е със щепсел ... каква е разликата... :?
sasooooooooo - "специалист"
Твърдата връзка по принцип би трябвало да е по трайна и по-добра. Но ако климатика ти е вързан с другите контакти, от къде можеш да го изключиш от мрежата? Климатика е един ел.уред. Замисли се дори бойлера има ключ за прекъсване. Ами ако правиш ремонт и постоянно се налага да вдигаш и сваляш предпазителя, и всеки път климатика да се включва и изключва? Не казвам ,че някой от двата начина е грешен, просто такива са моите съждения. Така или иначе тялото трябва да заработи :wink:
svetliopi44 - Чирак...
Климатика няма ли копче за изключване ... и за какво да го изключваш ... нито бойлера нито готварската печка си ги изключвам (и 2те са на твърда връзка) не виждам смисъл ...
  • 1
  • 2

Тема "спалня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: