• 1
  • 2
Вашето лично помещение
andreyfa - напреднал
^ Определено трябва да има опора в средата.
Таблата от към главата е много ниска. Дет се вика по-добре да я няма. Недопустимо е на царгите и на таблите откъм лицевите страни канта да не е 2 мм..а на мен ми се струва ,че е 0.45 мм..
Абе важно е да имаш мерак и да го ползвате леглото съвместно
Lazy_666 - специалист
Соло -> напречниците бяха от шперплат. А относно нивото... не исках като седна да усещам с подбедриците си че имам спалня :)
Относно "по-здрава и сам"... опитай да спориш с жена :lol:

Относно петата, спалнята си има такава, просто не се вижда на снимката.

За къщата съм планирал спалня мой модел, с балдахин отгоре, ама тук сме под наем, така че колкото - толкова. Засега не мърда дори при усилени движения и хвърляне върху нея.
andreyfa - напреднал
..и още нещо..тези летви около гъзната част би трябвало да се по-на близо ..а към краката по на рядко
root666 - специалист
А, ти си намерил откъде да си купиш спалня, че и летви - от "изложбената зала". Сигурно са те одрусали поне 50 лева за тия чамови летви. За малко повече пари, успях да си намеря метална подматрачна рамка с букови ламели, човек от форума ми даде координатите на фирмата.

Изображение
Lazy_666 - специалист
Бяхме вече уморени и не ни се заниваше повече. Следващия проект, гарантирано ще ни излезе по-евтино.

Гредичките бяха 15 кинта за 3, напречните 60 за 20 бройки.
zillius - специалист
А, ти си намерил откъде да си купиш спалня, че и летви - от "изложбената зала". Сигурно са те одрусали поне 50 лева за тия чамови летви. За малко повече пари, успях да си намеря метална подматрачна рамка с букови ламели, човек от форума ми даде координатите на фирмата.
А ти какво ,просто се хвалиш че си намерил евтино подматрачна рамка,или се опита да помогнеш на някой колега който търси подматрачна рамка?Идеята ми е ,че би било хубаво да си споделяме информация,кой,от къде,как,и т. н. за да сме си полезни един на друг.Поздрави! :)
root666 - специалист
Поради многото запитвания на лично съобщение откъде може да се намери евтина подматрачна рамка с метална рамка - http://www.skallar.com/prices - надявам се да не се счете за реклама.
За колегата 75 лева за няколко дъски - е само в Практикер може да са толкова нагли, та ако ще и дъските им да са от Германия...
  • 1
  • 2

Тема "Поредната тема за спалня :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: