Вашето лично помещение
Бако_Патъра - специалист
Какво невежество бе човек, цял живот си бъркал киреч по обектите, а се имаш за доктор на науките по всичко. Жената пита как да си почисти боята, той за кенефи обърна и за памперси. Моите стени не са по-красиви и хич не ми дреме. Колежке, пробвай с етанол от железарията. Има и други добри идеи по-горе. А и дето вика старото гръмпи, ако нищо не я разяде тази боя и с карфица може да я изстържеш. И другия път да мажете с Леко, че се смъква лесно само с влажна парцалка. :weedman:
chapara - майстор
вт юни 25, 2024 10:17 amБако_Патъра написа:
Какво невежество бе човек, цял живот си бъркал киреч по обектите, а се имаш за доктор на науките по всичко. Жената пита как да си почисти боята, той за ....
Къф кереч те гони па теб😄
Става дума за манталитет, ма ти от де да знаеш.
Забравили да забършат, ми то най-важното. Ще речеш, ми слува се. Не,
това е начин, навик на живот!
Айде стига де!
От няква цапотия, дето ще се оправи, такива ужасни кусури намирате, че никъде ви няма. Особено вечер и се късно.
Галиба секи, га е бил на 20, се боя му е била в акъла и мъдрости събирал!!!
Благодаря на всички ви за съветите. Да, бюджета ни не е безкраен и затова трябваше да избираме между нова дограма за трите стаи или майстори. Затова с мъжът ми решихме да си шпакловаме стаите сами. Почти навсякъде се получи добре, само около прозорците малко се поизложихме. Ще пробваме вашите идеи и ще постна резултата. Хубав ден на всички!
Киррил - специалист
вт юни 25, 2024 11:18 amRalitsa написа:
Благодаря на всички ви за съветите. Да, бюджета ни не е безкраен и затова трябваше да избираме между нова дограма за трите стаи или майстори. Затова с мъжът ми решихме да си шпакловаме стаите сами. Почти навсякъде се получи добре, само около прозорците малко се поизложихме. Ще пробваме вашите идеи и ще постна резултата. Хубав ден на всички!
Браво на вас. Нищо, че на места може да има пропуски. Дано всички млади семейства сами се справят в живота. Трудно е да отделиш при тези заплати 20-25 лева за квадратен метър направено от "майстор".... :? Опитвайте се сами да се оправяте в живота, трудно ще е, но заедно ще успеете.
Не се сърдете за квалификациите по ваш адрес, някой хора са свикнали на подобни обноски, игнорирайте ги.
chapara - майстор
Особено вечер и се късно.
По време на мачовете.

Не е въпрос в проблема. Въпроса е там, да попиташ и овреме, не е срамно. Срамно е да не попиташ!
Така е, ама като се обърнала каруцата.......
Има ли и какъв е ефекта от такова гълчане, по такива хора?!
Има си подходящи, къде си го търсят и са познати у форума. Особено когато мача се разлигави.
chapara - майстор
вт юни 25, 2024 12:36 pmТрифон П.Трифонов написа:
Така е, ама като се обърнала каруцата.......
Има ли и какъв е ефекта от такова гълчане, по такива хора?!
Има си подходящи, къде си го търсят и са познати у форума. Особено когато мача се разлигави.
Ефект? Ми на днешно време би трябвало да има. Следващите да не правят грешката да скачат в лютеницата преди да казали ,,хоп".
Т.е. първо да се информират и да се подготвят теоретично. Аз приветствам всеки начинаещ горещо. За съжаление мразя мърлявите работи!
zz_stefanov - майстор
Ралице, кажи каква я свърши.
:)
пон юни 24, 2024 10:53 pmhidrazin написа:
...а от боята на дограмата никакъв чеп да не става...
Боята на дограмата е фолио. Доста дебелко и здраво фолио.
ШуПлера ми отива къде 0.2мм.

Тема "ПОМОЩ!!! Оцапана дограма!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: