Вашето лично помещение
Master_Kenobi - V.I.P.
lipeto, земи си смени поне аватара, че е същият е като на една уважавана посетителка на тоя форум!
[-X
mim - специалист
още въпроси:
какъв цвят са мебелите
какъв цвят са щорите дето вече ги има
какъв цвят е ламината
какъв цвят е вратата
колко е висока стаята
има ли дървета пред прозореца
какво е осветлението от към лампи - разположение, тип, ватове...
колко е голямо леглото и гардероба - разбирай колко ще се свие стаята като сложиш мебелите
колко и какви огледала има - разбирай колко ще се разшири визуално като ги сложиш

ето и нещо за цветовете:
червено - много страстно обаче ще ви омръзне бързо
светло розово - мен лично ме дразни, никога няма да си сложа такова
виолетово - също ме дразни, уж се води от еротичните, но е бързо омръзващо
лилаво - може да е в различни нюанси според това колко е тъмна и малка стаята, много светлите понякога сивеят, особено неприятни на жълта светлина от изкуственото осветление
могат да се правят комбинации от светли и тъмни стени
синьо - студено, за стая за почивка да, но не и за бурни изпълнения
зелено - мнооого зависи от зеленото, защото варира от отровно до уютно растително, аз лично не обичам нищо зелено, освен ако не е живо :) , също е в студените гами
жълто - ако е ярко може да е натоварващо, ако е бледо е скучно и тривиално, но в много случаи е подходящо, особено ако нямаш кураж за друго
оранжево - това е най-веселия цвят, но в по-големи количества натоварва, за това в нашата спалня сме боядисали ярко оранжеви само най-малките стени срещу прозореца и зад гърба ни, другите са бледо-оранжеви

цветовите предпочитания са много индивидуални и много зависят от това какви хора сте и всемирна панацея няма

а забравих да спомена и черно-бялото, ако имате много цветни аксесоари като килими, пердета, възглавници, понякога и черно-бели стени могат да бъдат добър вариант, а понякога могат да бъдат и ужасяващо отблъскваща модернистична претенция :-D

приятно умуване
lipeto - специалист
Добре ли е тази подредба???

Прикачен файл

spalnqq.JPG
spalnqq.JPG (20.79 KиБ) Видяна 7813 пъти
zmeios - специалист
lipeto написа:
Добре ли е тази подредба???
Не е добра, защото едната половинка като работи на компютъра, а втората лежи (или уж спи) ще може да дебне какво става на монитора. И после - инфекция - 'коя е оная потребителка с никнейм sexy babe с която си чатихте цяла вечер"?
panalov - специалист
С този телевизор и компютър в спалнята ще стане супер еротична :lol: .
Приятелката ти като се загледа в " Перла"ще падне голям сех.
За да ти стане еротична спалнята сложи на тавана и на една от стените поне огледала :wink:
Осветлението трябва да е загадъчно и не силно.
Цветовете не са толкова важни само да не са контрастни и ярки.
:lol: :lol: :lol: май ти описах каква искам да е моята сталня.
mim - специалист
не е добре, защото не е в пропорции :-D
тоя гардероб е малък
бюрото е малко, а тв шкафът огромен, също и нощното шкафче

ако имаш парно това бюро няма къде да го завреш там :)
а и в една еротична спалня наистина тв и пс нямат място

мисля си, ако ще е еротично някак не трябва да мяза на толкова домашно,
ако по някакъв начин си направиш "вграден гардероб" да го достроиш с гипсокартонена конструкция например и да го затвориш с врати тип "дървени щори" в бяло, да мяза минимално на гардероб
пред краката на леглото една пейка-ракла с възглавнички
2 нощни шкафчета, за "атрибути и инструменти" :-D
вместо нощни лампи - със седящи лампиони, плафоните някак ми напомнят на хотел (освен ако това не е + фактор за вас) :-D , а и лампионите ще дават индиректно слабо осветление, като светят нагоре
и комбинация от ефирни и тежки завеси, това не пречи да си запазиш щорите да вършат работа, но да не се виждат, че са доста "страстоубийни"
и за накрая много мек килим, за въргаляне и по него :-D
не трупай ежедневности и мебеля, само защото се очаква да си ги къташ в спалнята, теснотията и електрониката убиват всичко еротично

леле сутрин какви "еротични" ги творя :lol:
emil_v r - майстор
Бюро , гардероби.... маса предмети с остри ръбове .
Това е недопустимо !
Аз поне , ако се ударя по тия ръбове , няма да ми стане после половин час . :evil:
Вместо компютър , по- добре барче с пиене .
Вермут , водка , бяло вино и Врачанска теменуга :wink:
asen4o - специалист
като за начало започни със спалнята:
Изображение
dundurma - специалист
ето и ИСТИНАТА.......................не можеш ли да ПЛЮЩИШ,каквато и спалня да има човек се в Г.З.за да я предразположиш трябва да си най-малкото ЕЗИЧНИК :lol: :lol: :lol:
tio - напреднал
ето една семпла спалничка,сложи някоя друга еротична картина /вместо саксиите с цветя-напр.кама сутра/ :wink:

Прикачен файл

bdrm-bigstock-roundbed-rs.jpg
bdrm-bigstock-roundbed-rs.jpg (51.84 KиБ) Видяна 7638 пъти

Тема "как да си направя еротична спалня???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: