Вашето лично помещение
PPP - специалист
Под прозореца има радиатор с 4 ребърца. :) (как са им се откъснали от сърцето!). Не знам колко е разстоянието от прозореца до пода, но честно казано не ми се иска да слагам нищо там, по-добре да има достъп и въздух...
Fortune - специалист
PPP написа:
Под прозореца има радиатор с 4 ребърца. :) (как са им се откъснали от сърцето!). Не знам колко е разстоянието от прозореца до пода, но честно казано не ми се иска да слагам нищо там, по-добре да има достъп и въздух...
То все пак е спалня, обикновено се ползва вечер и през по голямата част от времето се спи :). Но относно топлината си прав.
Fortune - специалист
:idea:

Оптически, стаята ще се разшири с вкарване на хоризонтални раета на стената срещу вратата. Ако е свободна такива тапети или боя, ако е с мебели, то те могат да са от плоскости зебрано, райе, маслина или там каквото си изберете стига да са хоризонтални шарките .
PPP - специалист
Точно срещу вратата е прозорецът. Вероятно ще сложа пердета с хоризонтално райе.
niki_sap - специалист
Е нали искаше да изглежда по-висока? Ако сложиш хоризонтални райета ще я направиш по-ниска. Особено ако сложиш само райета на прозореца, може да стои като кръпка и да не дава широчина, като същевременно няма да дава или дори напротив ще намалява височината. Виж идеята за бял перваз и бели кантове по тавана по-ми харесва, отдавна мисля да я приложа и ще го направя в новия апартамент.
Fortune - специалист
Малко идеи:

Прикачен файл

Спалня.jpg
Интересна идея с огледала
Спалня.jpg (69.6 KиБ) Видяна 7385 пъти

Прикачен файл

Спалня2.jpg
Хоризонтално ориентиран фладер
Спалня2.jpg (83.61 KиБ) Видяна 7385 пъти

Прикачен файл

Black&white.JPG
Класика бяло и черно
Black&white.JPG (152.72 KиБ) Видяна 7385 пъти

Прикачен файл

антре сиво лила бежзебрано декорация2.jpg
Страхотни пастелни тонове от Vizuar
а бе най-добре разгледайте [url]http://www.portfolio.dibla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=27&Itemid=40[/url]
антре сиво лила бежзебрано декорация2.jpg (104.11 KиБ) Видяна 7385 пъти

Прикачен файл

Спалня пак.jpg
И пак Vizuar
Спалня пак.jpg (115.26 KиБ) Видяна 7385 пъти
null - специалист
тия стаи са всичко друго, но не и малки...
Fortune - специалист
niki_sap написа:
Е нали искаше да изглежда по-висока? Ако сложиш хоризонтални райета ще я направиш по-ниска. Особено ако сложиш само райета на прозореца, може да стои като кръпка и да не дава широчина, като същевременно няма да дава или дори напротив ще намалява височината. Виж идеята за бял перваз и бели кантове по тавана по-ми харесва, отдавна мисля да я приложа и ще го направя в новия апартамент.
На мен ми се струва, че нешо се бъркат пропорциите, една стая висока 2.60, в никакъв случай не е ниска. А сложиш ли вертикални раета на тясна стая, ще изглежда като висок тесен коридор.
Fortune - специалист
null написа:
тия стаи са всичко друго, но не и малки...
Не съм показала малки стаи, а по скоро идеи, като цветове и десени, които не биха смалявали пространството на и без това малкото помещение.

Например, както споменах хоризонтални шарки, пастелни цветове, като това не означава всички стени да са еднакви, може да се поиграе с нюанси на различните стени, скрито осветление, правилно поставено може да постигне много, освен хоризонтален фрадер, лакираните светли повърхности също оптически разширяват пространството.

Прикачен файл

Сгъваемо бюро.jpg
Искате мебели за малко помещение?
Сгъваемо бюро.jpg (53.51 KиБ) Видяна 7371 пъти

Прикачен файл

Бяла кухня.jpg
Искате малко помещение? Ето, само че не е спалня, а холо-спалня,кухня:) пак от Dibla,com
Бяла кухня.jpg (112.51 KиБ) Видяна 7371 пъти
Fortune - специалист
Още една спалня и спирам :)
http://field.dibla.com/index.php?topic=5162.0

Прикачен файл

deko_tech_interior_design_.jpg
И...... бал лак:
deko_tech_interior_design_.jpg (20.21 KиБ) Видяна 7366 пъти

Прикачен файл

deko_tech_interior_design_s2спалня.jpg
Бял лак:
deko_tech_interior_design_s2спалня.jpg (16.63 KиБ) Видяна 7366 пъти

Тема "Как да направя една стая оптически по-висока и по-широка?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: