Под прозореца има радиатор с 4 ребърца.
(как са им се откъснали от сърцето!). Не знам колко е разстоянието от прозореца до пода, но честно казано не ми се иска да слагам нищо там, по-добре да има достъп и въздух...

PPP написа:Под прозореца има радиатор с 4 ребърца.То все пак е спалня, обикновено се ползва вечер и през по голямата част от времето се спи(как са им се откъснали от сърцето!). Не знам колко е разстоянието от прозореца до пода, но честно казано не ми се иска да слагам нищо там, по-добре да има достъп и въздух...
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
niki_sap написа:Е нали искаше да изглежда по-висока? Ако сложиш хоризонтални райета ще я направиш по-ниска. Особено ако сложиш само райета на прозореца, може да стои като кръпка и да не дава широчина, като същевременно няма да дава или дори напротив ще намалява височината. Виж идеята за бял перваз и бели кантове по тавана по-ми харесва, отдавна мисля да я приложа и ще го направя в новия апартамент.На мен ми се струва, че нешо се бъркат пропорциите, една стая висока 2.60, в никакъв случай не е ниска. А сложиш ли вертикални раета на тясна стая, ще изглежда като висок тесен коридор.
null написа:тия стаи са всичко друго, но не и малки...Не съм показала малки стаи, а по скоро идеи, като цветове и десени, които не биха смалявали пространството на и без това малкото помещение.
Прикачен файл
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: