• 1
  • 2
Вашето лично помещение
jovany75 - помощник
Ще сменям вратите в апартамент. Исками се коридара да има естествено осветление. В коридора имам 3 врати от мокри помещения (от там няма как да дойде светлина) и 4 врати ( за хол, трапезария и две спални).Мисля, че е редно да сложа стъкла на хола и тряпезарията, но се изкушавам да сложа такиваа и на 2 те спални, защтото те са в другия край на коридора. Редно ли е да слагам стъкла на врати на спалня или не?
jewel - напреднал
моята врата на спалнята е от алуминий с матово стъкло.поръчах направата й на добра фирма и съм мн доволна от резултата.с матовото стъкло хем запазваш интимността,хем имаш и приток на светлина :) мисля,че е удачен вариант-поне за мен ,де :?
egx - специалист
мммммм......не знам дали въобще ще ти допадне , но се сетих за нещо което гледах скоро в интернет http://technabob.com/blog/2007/11/25/fa ... r-cubicle/
Може пък да ти е от полза.Успех.
formulabg - специалист
egx написа:
мммммм......не знам дали въобще ще ти допадне , но се сетих за нещо което гледах скоро в интернет http://technabob.com/blog/2007/11/25/fa ... r-cubicle/
Може пък да ти е от полза.Успех.
та тез са щори за прозорци не мисля, че ще стоят добре :? според мен по добре е варианта с матово стъкло :razz:
jovany75 - помощник
Благодаря за мнението Ви.Ще се радвам да получа още такива. Емералд какво ще кажеш ти по темата?! :)
ktamara - специалист
Аз си поръчах врата с три матови стъкла, PORTA DOORS, около 500 лв с касата излиза, пдч пълнеж и т.н.
jovany75 - помощник
това са готовите врати:

Прикачен файл

STP63176m.JPG
STP63176m.JPG (71.08 KиБ) Видяна 7914 пъти

Прикачен файл

STP63175m.JPG
STP63175m.JPG (62.47 KиБ) Видяна 7914 пъти

Прикачен файл

STP63173m.JPG
STP63173m.JPG (72.69 KиБ) Видяна 7914 пъти

Прикачен файл

STP63172m.JPG
STP63172m.JPG (64.68 KиБ) Видяна 7914 пъти
pipbel - майстор
Аз си поръчах врата с три матови стъкла, PORTA DOORS, около 500 лв с касата излиза, пдч пълнеж и т.н.
Интересни хора :shock: То верно вкусове всякакви, ама да дадеш толкоз пари за нещо хартиено, дървесен сурогат па макар и с малко лъскав фурнирец отгоре...е това не го разбирам. :?
За тия пари местния дърводелец ще направи 2 врати от хубав широколистен материал или 3 от чам.
От дървото по-естествено и красиво нещо няма.
Пък и сега има прекрасни вакси и лакове за поддръжката му.
ronik - специалист
pipbel написа:
За тия пари местния дърводелец ще направи 2 врати от хубав широколистен материал или 3 от чам.
От дървото по-естествено и красиво нещо няма.
Че то и фурнира си е от истинско дърво :). Обаче тоя местен дърводелец няма ли да е на загуба с тази оферта? Нали става въпрос за масивни врати, целите изработени от дървесина?
  • 1
  • 2

Тема "врати за спалня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: