Вашето лично помещение
egx - специалист
Трябва да си намеря дърво с определен вид.Тоест искам да сменя таблата на леглото ми , но има и други дървени елементи по него , и не е желателно да сложа някакво друго дърво.Та от къде мога да разгледам за подобна "плоскост" дълга към 2.60 и широка 3-4 см ? Или пък да възлагам на някой дърводелец ?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ako ви потрябва същото дърво, но за кухня, във форум "кухня" ли ще питате? :lol: :lol: :lol:
Разберете какво е дървото като вид - чам, бук, дъб, нещо екзотично... Така ще е многократно по-лесно.
Масив ли търсите или фурнир?
С байц много неща могат да се постигнет.
Детайлите имат по 3 размера.
masterval - майстор
Бе и двата размера са ми достатъчни, става въпрос за царга от легло за великани. дължина 260 см, хм...
egx - специалист
masterval написа:
Бе и двата размера са ми достатъчни, става въпрос за царга от легло за великани. дължина 260 см, хм...
аха. :lol: :lol: :lol: :lol:

Моя грешка.Един и шейсе.Нещо съм се разсеял.Иначе идеята ми е за някакво място където мога да влезна и да разгледам за подобна "цепеница" , защотот не разбирам мн от видове дървета.Както и да е.Ще се оправя сам.Поне развеселих някого с леглото за гиганти :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
:)
Пак помисли, дърво или фурнирована плоскост?
masterval - майстор
egx, не съм имал намерение да се бъзикам, но обърни внимание и на другия даден от теб размер. Какво ще рече "широка 3-4 см"?
Опиши къде се намира тази дъсчица, тогава ще получиш най-вероятно смислени съвети.

Тема "Определено дърво за табла от къде ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: