Вашето лично помещение
pepi
zdraveite vsichki.radvam se che otkrih tozi sait, vapreki che e savsem sluchaino. obzavejdam jili6te sega i se chuda kakvo mislite za mebeli aron. za6toto sa na snosni ceni, no ne znam kachestvoto kakvo e.
blagodarja predvaritelno
velsi - Почетен майстор
Качеството е като цената.
Bobby - специалист
Според мен качеството е малко по-ниско от цената, да не говорим ,че ходих 4 пъти да си купувам това-онова и все купувах от комшиите им отгоре (става дума за шоурума в Младост 3 бивша Деница ). Не стига ,че грозно и безвкусно ами и цените са високи, гледаш им офертите на снимка и си викаш егати красотата ,егати цената, обаче в шоурума те очаква голямото разочарование...
masteradmin - майстор
Аз всички мебели без меката мебел съм си ги правил сам. Но иначе несъм очарован от качеството на мебелите по нашите магазини. От друга страна ако направите една калкулация ще видите, че купешките мебели излизат по евтино от тези дето си ги правите сами. Така че съм съгласен с velsi, купувайки си нещо за 100-200 лева не очаквайте да изкара дълго. Не че българите немогат да правят хубави мебели, просто хората са бедни и при закупуване на нещо първо гледат цената - закоето не ги упреквам разбира се. Май малко отплеснах сори.
Иначе за Арон нищо немога да кажа нямам наблюдения.
hricava - специалист
мебели с марка Арон се купуват от Полша.Ето от тази фирма със сигурност,откъдето купуват и други фирми в България, като Екомебел Плевен да кажем, само че ако една спалня в Арон е 250лв в други фирми внасящи от същото място ще са с 50 лв надолу.Казвам това защото съм търсил по нета точно определен вид спалня и видях цените които плащаме за шумно рекламираните мебели Арон....
EDI - майстор
По въпроса за АРОН....Преди време откриха салон на мебели АРОН, ходих да ги видя.Сглобките са по-зле, от колкото може да се очаква.Материала за изработката им е двойно по-тънък - около 10 мм, от този, който се използва стандартно в България, а цената е същата, което значи, че компромиса е в здравината на мебелите.Харесаха ми само дивани и кресла, здраво са направени, а дамаските са много добри.
gladiatormaximus - специалист
само да кажа че мебели АРОН не са марка. Всъщност под мето АРОН се внасят мебели от различни фабрики, което означава че може и да сте доволни от нещо, ако имате късмет
аз лично не съм прехласнат - евтини са, ама имат и трески за дялане

май-добре си е масив - ако може тик или бук най-добре - само дето за тези трябва и дебела пачка

ако е за детска стая или нещо което така или иначе ще сменяте периодично - те през 10 години - става

Моите неща от АРОН са бшрото на сина ми и поставката за телевизора.

Виж гардероб от тях не бих си взел - малко са им хафиф сглобките и пантите - е поне на тези у нас де
greenhrast - специалист
hricava написа:
мебели с марка Арон се купуват от Полша.Ето от тази фирма със сигурност,откъдето купуват и други фирми в България, като Екомебел Плевен да кажем, само че ако една спалня в Арон е 250лв в други фирми внасящи от същото място ще са с 50 лв надолу.Казвам това защото съм търсил по нета точно определен вид спалня и видях цените които плащаме за шумно рекламираните мебели Арон....
Екомебел, мекоебел не ме кефат, гледах ги в магазина :-D

Тема "mebeli aron" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: