• 1
  • 2
Вашето лично помещение
iskar - напреднал
Какви начини има за да скрия търбите.Така са много грозни каквото и да права с тех.

Прикачен файл

IMG_0143 2.jpg
IMG_0143 2.jpg (246.51 KиБ) Видяна 8835 пъти
bullet - специалист
Според мен с четвърт цилиндрични колони от гипскартон.
masterval - майстор
Ако все още си абонат на някаква топлофикация, просто ги боядисай добре, или им направи някаква декорация, но не си спирай калориите за през зимата.
Ако не си абонат - по-горе има една гипскартонена идея (формата ти си я избираш).
ktamara - специалист
Давай с гипсокартона, няма да сбъркаш. Аз така направих и въобще не съжалявам за калориите
solo5 - майстор
те калориите и без това не се губят
просто като направиш кутията от гипсокартон, направи отвори отгоре и отдолу
сложи по една декоративна решетка
а горе на тавана в кутията и долу ниско пак в кутията можеш да сложиш алуминиево изолация и отгоре нея алуминиево фолио
така топлото няма да бяга нагоре, а ще излиза през отворите
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 2:17 am, променено общо 1 път.
svetliopi44 - Чирак...
:)
Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 10:30 am, променено общо 1 път.
masteradmin - майстор
Ами това е защото са ръждясали. Ако ги облечеш в нещо ще акцентираш на тях. При мене в хола и кухнята съм ги боядисал в бяло - като цвета на стента и почти не се виждат. А в спалнята са облечени в дърво (защото съм с дървен таван). Да ти кажа не облечените почти не се забелязват. С две думи ако ги боядисаш в цвета на стента ще те дразнят най-малко.
BanoTheWolf - специалист
Изображение

Ето така на един приятел баща му затвори тръбите в апартамента като и долу (ма не е снимано) е направил отвор. Хубаво и интересно се е получило. Може и така, но аз лично няма изцяло да ги затворя.
Упсех!
masterval - майстор
Според мен, от април до сега човекът сигурно ги е скрил...
А обличането на такива тръби с дървен, ПДЧ, г/картонен или друг кашон си става един Джурасик парк - такива хлебарки и хлебари надничат от вътре :wink:
  • 1
  • 2

Тема "Бихте ли ми дали съвет за тези грозни търби" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: