• 1
  • 2
Вашето лично помещение
Привет на всички!

В тази тема моля да ми помогнете да сътворя от кухнята и тоалената и мокрото - спалня със самостоятелна баня с тоалетна. Стените се предвижда да се бутат там, където няма да са необходими. Ще се радвам на вашите предложения, че от мислене вече ме боли глава. Прилагам старото разпределение, както и две от моите решения. Проблемът е в комина на кухнята, които се ползва от съседите отдолу и ще се наложи да остане посредата на стаята. За да може да се минава покрай него риших, че стената на банята ще трябва да се счупи под ъгъл и пак заради него така съм разположила и леглото. Друг вариант не успях да измисля. И така помагаите с идеи както за обзавеждането в спалнята, така и за разпределението на банята. Също така много ми се иска да може да се побере душ кабина поне 90х90, че да не се мокри всичко след един душ :irre:

Предварително благодаря за идеите.

Прикачен файл

razpredelenie 2.JPG
razpredelenie 2.JPG (46.09 KиБ) Видяна 8092 пъти

Прикачен файл

razpredelenie 3.JPG
razpredelenie 3.JPG (28.96 KиБ) Видяна 8101 пъти

Прикачен файл

razpredelenie initial.JPG
razpredelenie initial.JPG (14.97 KиБ) Видяна 8103 пъти
Последна промяна от nbeli на пон фев 09, 2009 3:58 pm, променено общо 3 пъти.
Тани - модератор
Прилагаш , ама не се прилага приложението нещо! :-D :-D

Виж тук :
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=5265
sasooooooooo - "специалист"
Дръпни банята до въпросния комин, така че да стане четириъгълна. В ляво от нея сложете спалнята, а гардеробите от срещуположната стена /от към другата стая/. В банята по-практично ще е Разпределение 3.
Това е моето виждане - успех!
Emerald написа:
Бих ти предложила да помислиш над вариант с премахване на стените на банята. Изключително модерно напоследък баня и спалня обединени.

Това фактически е бивша кухня, така ли? А друга баня в апартамента има ли?
Нещо не мога да си представя да са обединени, колкото и модерно да е :? Да имаме още една баня с тоалетна.
sasooooooooo написа:
Дръпни банята до въпросния комин, така че да стане четириъгълна. В ляво от нея сложете спалнята, а гардеробите от срещуположната стена /от към другата стая/. В банята по-практично ще е Разпределение 3.
Това е моето виждане - успех!
Нещо, не мога да разбера предложението ти. Ако съм права, то няма да може да се сложи там леглото и как ще стигаме до гардеробите?
sasooooooooo - "специалист"
Ето това

Прикачен файл

без име.JPG
без име.JPG (7.52 KиБ) Видяна 8001 пъти
sasooooooooo, благодаря за идеите, но за съжаление няма да стане така, защото разстоянието от стената горе до комина е 112 см. и като сложа гардероб от 60 см ми остават 50 см, което ще е крайно тясно за преминаване. Също така спалнята искам да има поне по 50см от двете страни за реминаване, за да е удобно. Сега разстоянието е 250, но има едни тръби там от парното и няма да мога да си сложа нощни шкафчета от двете страни. А и до леглото няма да има достъп от едната страна. Показвам нагледно:

Прикачен файл

predlojenie 1.JPG
predlojenie 1.JPG (37.55 KиБ) Видяна 7985 пъти
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Стената с вградения гардероб в коридора, каква е?
Ако може вратата на стаята де се измести по в средата...
CARRION - специалист
Това е подобно на това което е направил sasooooooooo но с по-малка баня и изместена за да изравни с нивото на комина, зад банята остава празно място което може да се направи на стаичка-гардероб

Прикачен файл

1.JPG
1.JPG (25.99 KиБ) Видяна 7954 пъти
vladtod - специалист
Този последния вариянт бива ,но предложението на Емералд не ме радва защото вероятно не е усещала "аромата на кафето " след сутрешното кафе ,да ти влезе в спалнята.Надявам се ,разбрахте :idea:
  • 1
  • 2

Тема "Помогнете да сътворим спалня със самостоятелна баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: