Вашето лично помещение
Здравейте! Имам нужда за съвет относно един фототапет, който искам да сложа в спалнята. Купен е от Германия и така и не намерих упътване как се правят нещата. Лепила съм в стаята на детето един фототапет с мечо Пух, но той беше на части и се лепеше с лепило за тапети, а въпросния, който е за спалнята е винилов (мисля, че така беше), и е цял (180/270). Като го разгледах се оказа, че се разлепя като ваденка и отзад има лепило, но съм много притеснена поради големия му размер как най-удачно да го залепя, тъй като ми харесва много и ако не стане нещо както трябва ще си изям пръстите от яд, още повече че вече не го предлагат никъде. :xplode: Надявам се, че ви се изясниха нещата и ще намерите време за моя проблем! От доста време стои фототапета и все не смея да започна да го слагам...
Благодаря предварително на отзовалите се :)
naB4o - специалист
Аз не съм някой майстор, мо ще ти кажа как бих постъпил:

1во - АКО СА наистина прави ъглите и самата стена, залепяш от единия край и издърпваш бавно до другия, като единия ти край е перфектно залепен, в смисъл право и точно. Трябва да сте 2ма за да може да бъде изпънат и да не се получат балони вътре....

Цялата операция по принцип ще е сложна и то доста, затова по-добре вижте и други мнения :)

Успех!
dobrev9111 - напреднал
Аз бих започнал от горе на долу :)
solo5 - майстор
dobrev9111 написа:
Аз бих започнал от горе на долу :)
и аз, само че от средата и отгоре надолу :roll:
Благодаря за съветите! Чакам половинката да си дойде след няколко и дни и започвам,пък... каквото сабя покаже. Ще кача снимки като е готово (ако успея) :?

Тема "Моля за съвет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: