Вашето лично помещение
asinka - специалист
Няма никакво значение как е обзаведен домът. Винаги спалнята е най-важната. Нея виждаме първа – сутрин рано и тя е последноото нещо, което виждаме вечер преди да си легнем. Също, като модерните дрехи и съвременните коли, мебелите в спалнята отразяват нашата персонална идентичност. Ето някои от най-впечатляващите и модерни спални – някои от които изглеждат сякаш са от бъдещето.
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

Източник: http://interiorblog.com/
Последна промяна от asinka на пон окт 19, 2009 9:00 am, променено общо 1 път.
shaman - напреднал
Някакви идеи как са закачени правоъгълните "възглавници" за стената.
Аз си го представям първо на една голяма плоскост и плоскостта е хваната с дюбели за стената :)
trevora - специалист
Плоскост, дунапен и тапицираш.След това за стената с дюбел или някакви други окачвачи.
Takezo Sensey - модератор
Нещо много футуристично му седят. :?
Fortune - специалист
takezo написа:
Нещо много футуристично му седят. :?
То не са спални, ами спалнища! В съвременните български строежи, те спалните, ако са на 3 на 3 са големи! И как да си сложиш такова легло :(.
:-D буташ стената , краката в хола - главата в спалнята :wink:
Fortune - специалист
takezo написа:
:-D буташ стената , краката в хола - главата в спалнята :wink:
Гостите ще ги посрещам на спалнята като на пикник, че къде място за трапезария :lol:

Прикачен файл

interior0274d.jpg
А може да опъна това в хола
interior0274d.jpg (30.04 KиБ) Видяна 18727 пъти
...в коридора :wink: , които ще е директно с-щу кухнята (а тя е бившето мокро помещение) :roll:
rulom - модератор
Бе от една седмица обикалям и си търся спалня и всичко ми е до малко под колената, те нормалните спални не ми стават, кво ли остава за тези черупчици :-D
Fortune - специалист
takezo написа:
...в коридора :wink: , които ще е директно с-щу кухнята (а тя е бившето мокро помещение) :roll:
Но пък ще си имам апартаментоспалня :-D

Тема "150 модерни спални :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: