Вашето лично помещение
Сложих гранитогрес в коридора и понеже бехе крив пода се дигна нивото на гранитогреса с това на стаята.Разликата е 20мм. а искам в стаята да сложа ламинат 8.3 +2мм подложка така ,че ми остават 8мм.
Ка.жете как да дигна нивото на стаята с 8мм.
Profi Stroi - специалист
Саморазливна подова замаска ор 6-8 мм например
Profi Stroi написа:
Саморазливна подова замаска ор 6-8 мм например
Забравих да напиша ,че на стените има гипсокартон.Това ще пречи ли на замазката?
Profi Stroi - специалист
Стенитя нямат общо в случая няма да пречи че е картон или каквото и да е
Карай смело
dechev - специалист
Кви пари е тая замаска, нужни ли са некви умениа и инструменти, че само сам слушал за такава.
Sphinx - специалист
dechev написа:
Кви пари е тая замаска, нужни ли са некви умениа и инструменти, че само сам слушал за такава.
Скъпа е, над 25лв торбата, а за 6-8мм ниво поне 1о торби и то за малка стая.
gss - специалист
Най-евтинджос която съм срещал е на "Стром 21" 20 кила за 17 лева
най-скъпарското на Ардекс 25 кг. за 75 лева.
Нормално на Церезит, Баумит 25 за към 30 лева.
Разходните норми почти на всички са 1.5-1.6 кг за милиметър на един квадратен метър. т.е. грубо смятай 2 лева за мм на м2
crez - майстор
streg написа:
Сложих гранитогрес в коридора и понеже бехе крив пода се дигна нивото на гранитогреса с това на стаята.Разликата е 20мм. а искам в стаята да сложа ламинат 8.3 +2мм подложка така ,че ми остават 8мм.
Ка.жете как да дигна нивото на стаята с 8мм.
Най-евтино ще ти излезе застилането на пода с 9мм OSB и върху него ламината,пък и добра допълнителна изолация.
crez написа:
Най-евтино ще ти излезе застилането на пода с 9мм OSB и върху него ламината,пък и добра допълнителна изолация.
Оказва се, че и самият под е неравен в стаята, това ОСБ ще постигне ли нивелация?
crez написа:
Оказва се, че пода в стаята не е равен, това ОСБ ме съмнява да постигне нивелация!Тук по борсите на Булкол 25 кг самонивелираща мазилка е 19,50 лв.

Тема "Изравняване на ниво.Помощ+" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: