• 1
  • 2
Вашето лично помещение
dudly - напреднал
Здравейте!
С половинката ми си търсим спалня, но нещо не можем да решим откъде и каква да си купим. Обиколихме всички по-популярни магазини в София и да ви кажа вече съвсем се объркахме. В Арон (и не само там) е пълно с полски спални, които нямам идея какво качество имат, а и цените им са едни, да не говорим, че повечето са грозни. Освен това приятели си бяха поръчали детска стая от тях, която чакаха около 3 месеца и накрая им я доставили с омацан матрак-нямам думи! В Еником и Аико предлагат няколко модела на една пловдивска фирма, които никак не са лоши, но и за там не получихме добри отзиви - бавят поръчките, днес ти докарват леглото и нощните шкафчета, след месец гардероба и т. н. Някой има ли идея кога ще отвори врати новия магазин, който е на "Орион" - Zona For Home, дано поне там да има нещо по-различно!
Palawnik - специалист
dudly написа:
В Арон (и не само там) е пълно с полски спални, които нямам идея какво качество имат, а и цените им са едни, да не говорим, че повечето са грозни.
Без пари да ми дават нещо от Арон няма да го взема. Преди 2 години си взех от там спалня. Единственото нещо което не съм преправял са нощните шкафчета. Гардероба е с малко полички и нищо не събира. Леглото е либизийко и за нищо не става.
Ят ме е че за половината пари можех да си взема нещо от БГ значително по добро.
Това е мое лично мнение за мебели Арон.
shadowman - майстор
Palawnik написа:
dudly написа:
В Арон (и не само там) е пълно с полски спални, които нямам идея какво качество имат, а и цените им са едни, да не говорим, че повечето са грозни.
Без пари да ми дават нещо от Арон няма да го взема. Преди 2 години си взех от там спалня. Единственото нещо което не съм преправял са нощните шкафчета. Гардероба е с малко полички и нищо не събира. Леглото е либизийко и за нищо не става.
Ят ме е че за половината пари можех да си взема нещо от БГ значително по добро.
Това е мое лично мнение за мебели Арон.
Така е, аз колко пъти се опитвам да кажа на хората за това ама никой не слуша, гледат че вратите имат добър вид и евтино... (това предимно за кухните им, сглобявал съм няколко техни спални и все си мисля, че след година лашкане не издържат, една съм и ремонтирал).
Rumen Iankov - специалист
Виж в рум кремиковци
tottenham - специалист
предполагам тогава всички спални по магазините са леш и остава репението дърводелец да е изработи. Така и следва въпроса колко би струвала една спалня 200*160см. без шкафчета и излишни глезотии, но с газови амортисьора за да се използва пространството под нея?
PolariS - специалист
Здравейте,
и аз в момента търся спалня. Колебая се за Ергодизайн Русе. Има ли някой впечатления от качеството, което предлагат. http://www.ergodesign-bg.com/products/c ... index.html
От Варна съм. Полските горе-долу ми харесват, но гардеробите са малки, трябва ми нещо голямо.
Ще съм благодарен ако някой може да помогне с инфо.
desss - специалист
PolariS написа:
Здравейте,
и аз в момента търся спалня. Колебая се за Ергодизайн Русе. Има ли някой впечатления от качеството, което предлагат. http://www.ergodesign-bg.com/products/c ... index.html
От Варна съм. Полските горе-долу ми харесват, но гардеробите са малки, трябва ми нещо голямо.
Ще съм благодарен ако някой може да помогне с инфо.
и аз съм от Варна. поръчах си диваните от една фирма, която работи с мебелни къщи от Русе, Троян и къде ли не още. диван тройка /разтегателен, но не с пружина/ плюс двойка, плюс две табуретки ми излезе по-малко от 1300 лева.
имат много каталози, дамаски, гледаш и избираш. постоянно имат и промоции. намират се на локалното на Владислав, срещу МакДрайв, където са новите кооперации - малко под индивидуалната пералня Бялата пантера
Emerald - модератор
tottenham написа:
предполагам тогава всички спални по магазините са леш и остава репението дърводелец да е изработи. Така и следва въпроса колко би струвала една спалня 200*160см. без шкафчета и излишни глезотии, но с газови амортисьора за да се използва пространството под нея?
Много вярно заключение. Само им виж дизайна на готовите и за друго не питай. Предполагам да се изработи база с механизъм за повдигане, не би излязло скъпо. Във всеки случай би трябвало да е много по-евтино от покупката на готов супергрозен комплект.
Привет. Относно"Ергодизайн",качеството им е задоволително класи над Полските мебели,но и те имат висок клас,който е доста скъп обаче.Относно въпроса на tottenham-от 400 до към 800 зависи какво точно искаш.
  • 1
  • 2

Тема "Търся спалня!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: