Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 10:39 am, променено общо 1 път.
svetliopi44 написа:Здравейте съфорумци направих нова тема за спалнята понеже никой не ми отговори в другата тема. Значе повечето неща са ми ясни (или поне аз си мисля така)Тази спалня е много добра,на мен също ми грабна окото.![]()
.Интересуваме как да се изработи детайла отзад на спалнята... от какъв материал ...на колко части да е понеже ми се струва ,че ще е невъзможно да е цял ,а и тапицирането как да стане (в прочем има ли тук човек който професионално се занимава с тапицерия).Каква подложка да използвам и други ... Благодаря ви предварително ...
ето я спалнята...
Прикачен файл
svetliopi44 написа:Много ти благодаря ,а някакви съвети за дунапрена какъв да е колко см да е така като гледаш снимката.Сега чета по нета за подложки ,дунапрени ,колани и съвсем се обърках.Дунапрен за извитата част,според мен 4/6 см.Мисля си,че и за рамката на самата спалня ще ти е нужен също,за да я опаше и отгоре хакаш кожата,пък може и дамаска да е,пак става.
svetliopi44 написа:
masteradmin написа:Дамаската със сигурност не кожа, по скоро в нещо като скай. Аз си купих много добра дамаска, която изглежда като кожа - казва се тип слонска кожа. Колкото до извитите детайли, това че скелето е с прави ъгли не означава, че и крайния резултат ще е с прави ъгли (нали дунапрена е за това). Ако толкова искаш да правиш огънати форми виж този линк: http://modelistika.com/showthread.php?t=5427За дамаската,за която той казва наистина е добра,казва се ЕЛЕФАНТ(ELEFANT). Така е известна и сред добрите магазини за дамаски. В София има невероятна фирма занимаваща се с това" КОТЕКС",зареждам от тях и от още една тукашна.
Най добре не почвай от спалня пробвай да направиш табуретка например.
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: