• 1
  • 2
Много интересна и все по-често дискутирана тема.
TANGRA - специалист
Ако върху XPS се слага ламинат може и директно. Ако е теракот, паркет задължително замаска 3-4 см с мрежа и фибри дори
velsi - Почетен майстор
MARYAN написа:
а какво ще кажете за паркет 4-то качество !!!!! струва ли си ????
Доколкото ми е известно паркета се окачествява според външния вид на дървесината. Първо качество е без никакви чепове, второ качество има, но малко и така нататък. Четвърто качество явно е доста шарен, но това не означава, че ще има проблеми със самите паркетини както при фаянсовите плочки например.
TANGRA - специалист
Това без чепове не е само първо качество ами е и първа селекция, паркета може да има и някакви такива и пак да е първо качество
Levee - специалист
Тъй като току що купувах и имам инфо. Паркета след 3-то качество не е равен. Т.е. паркетините не са с идеални размери, правят по-големи и по-неравни фуги. Няма да напаснат добре една към друга. Прецени си каква фира ще даде. Ако ти го дават съвсем без пари ок, но все пак ще похарчиш пари за редене, лепене, фугиране, циклене, лакиране и т.н. Поне 20 лв. на квадрат. Дали си струва за толкова нискокачествен паркет?
благдаря на всички направих го така както и ви питах никакви проблеми няма стана супер :o
vidrata - специален-специалист
dimizano написа:
благдаря на всички направих го така както и ви питах никакви проблеми няма стана супер :o
И аз ти благодаря , разбрах"някои хора" колко разбират и колко струват.Мерси многоооооо :lol: :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 2

Тема "подходящ ли е ХРS за изолация на под" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: