Много интересна и все по-често дискутирана тема.
laki1968 - специалист
simeonov_74 написа:
Лично според мен, трябва само да си направиш шприц от вода+цимент и си прави замазката смело.Това ти е най евтиният и сигурен начин и няма смисъл да се набутваш с боро или бетон контакт, но ако са ти повече парите пробвай с тях.
лошо седларов.лошо.... :-D
simeonov_74 - специалист
laki1968 написа:
simeonov_74 написа:
Лично според мен, трябва само да си направиш шприц от вода+цимент и си прави замазката смело.Това ти е най евтиният и сигурен начин и няма смисъл да се набутваш с боро или бетон контакт, но ако са ти повече парите пробвай с тях.
лошо седларов.лошо.... :-D
Е кое му е лошото бе Ястребовски.
zmeios - специалист
Ще ме прощаваш, ама шише Бороконтакт струва пет лева и като се разреди, ще покрие незнамсиколко квадрата. Във всеки случай доста повече от един хол. За какви "излишни пари" говорим в случая?
svetliopi44 - Чирак...
:)
Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 11:05 pm, променено общо 1 път.
zmeios - специалист
svetliopi44 написа:
Боро контакта не се разрежда ...
Я па ти! Да не си говорим за "Бетонконтакт" случайно?
svetliopi44 - Чирак...
Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 11:04 pm, променено общо 1 път.
dj_krassy - помощник
и в крайна сметка има ли с какво да обработя плочата или да си мацам с вода и цимент и да си заливам
svetliopi44 - Чирак...
Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 11:03 pm, променено общо 1 път.
solo5 - майстор
svetliopi44 написа:
Както и да е ... отдавна развалиха качеството му... след исъхване стой като гума ... :shock:
прав си
ама аз си мислех, че така си стои по принцип :?
иначе бетон контакта на Деко стои много по-добре май :?
в смисъл, не се драска и т.н.
а е по-евтин от Боро-то :?
simeonov_74 - специалист
svetliopi44 написа:
Ами аз си правя шприц с разреден теракол и до сега не съм имал проблеми с този метод... :?
:2thumbs: :2thumbs: :2thumbs: Аз също съм го правил с разреден теракол и с баданарката мажеш и дърпаш. По този метод съм го правил в къщи и нямам проблем вече 1-година, но в последно време го правим само с цимент и вода и пак не сме имали проблем :roll:

Прикачен файл

ABCD0002.JPG
ABCD0002.JPG (50.97 KиБ) Видяна 4910 пъти

Тема "Въпрос за тънка замазка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: