• 1
  • 2
Много интересна и все по-често дискутирана тема.
rap66 - специалист
15-08-2008
vidifloor SK 10/1000 6.26 лв/м2 без ДДС
посипка 362.50 лв/м3 без ДДС
27-10-2008
винт Vidifloor 3.8/22m 13.85/1000 бр без ДДС

Останаха ми 5+1/2 чувала посипка (100 л) и винтове. Това май е за "продавам" :-D
Spokoiniq - майстор
Какво според теб е слягането на посипката при трамбовката, на колко см посипка колко е слегнало първоначално?
rap66 - специалист
По спецификации мисля че беше 1 % максимум. Моята плоча беше ужасна-неизравнен бетон , увиснала в средата на стаята с 5-6 см, на терасата и по-вече, но готовия под ми е почти идеален.

Тук някъде пише
ribnikolaevi - майстор
Откъде може да се намери мастар за сух под в София (под наем, оригинален или правен като в темата). Приемам и оферти за мастара + труда, мастар + труд + гипсофазер (посипката е купена). Държа само този, който работи да притежава това приспособление.
Илиян Илиев™ - майстор
Май аз съм единствения човек на който такъв мастар му се струва излишна изгъзица забавяща цялата работа. :lol:

Вярно е че не съм правил никога сухи подове, но това не пречи да имам собствено мнение като гледам изобретението и начина на работа. :wink:
jekasus - майстор
Илиян Илиев™ написа:
Май аз съм единствения човек на който такъв мастар му се струва излишна изгъзица забавяща цялата работа. :lol:

Вярно е че не съм правил никога сухи подове, но това не пречи да имам собствено мнение като гледам изобретението и начина на работа. :wink:
Не мисли,че си сам :lol: И аз не разбрах смисъла на уреда.
rap66 - специалист
Илиян Илиев™ написа:

Вярно е че не съм правил никога сухи подове, но ...... :wink:
Като направиш един (ако го направиш де) може и да разбереш
wentii - специалист
jekasus написа:
Илиян Илиев™ написа:

Не мисли,че си сам :lol: И аз не разбрах смисъла на уреда.
И аз съм на това мнение :wink:
Илиян Илиев™ - майстор
rap66 написа:
Илиян Илиев™ написа:

Вярно е че не съм правил никога сухи подове, но ...... :wink:
Като направиш един (ако го направиш де) може и да разбереш
Знам ли кво да ти кажа?

Най-разбираемото е следното:

Ако си начертая стената както е на снимките едва ли ще имам нужда от каквито и да било майки, водачи и специални лазерни мастари с регулиращи се крака.

Да не говорим за чудната помощ на няколко летвички. :lol:

Да не говорим, че въпросната рамка няма как да е ефективна по никакъв начин.

Ако някой не ми вярва нека направи замазка с пясък и цимент с помощта на въпросното лазерно чудо и после да сложи мастар отгоре.
  • 1
  • 2

Тема "мастар за сух под с лазерно насочване" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: