Много интересна и все по-често дискутирана тема.
johan_76 - напреднал
Здравейте,ако някой се пита дали може,отговарям-да може.Днес си наредих ламината с 5 мм. подложка на листове и стана супер!
EDI - майстор
Дюшемето за нищо ли не ставаше, че му слага ламинат отгоре.
johan_76 - напреднал
Беше много старо боядисано с блажна боя-отвратително.Имах и вариант, който беше сложен,трудоемък и скъп-отковаване на дюшамето,махане на гредите,сигурно има сгур отдолу,чистене,замазка,съхнене поне месец и чак тогава ламинат.Поне да беше май, да се вържа,а в тоя студ...Хубаво е,че не скърцаше никъде.Е вдигнах малко нивото,но нищо. :cool:
MamaMy - майстор
Аз съм така от 4 години. Проблем няма. Единствено ме е яд, че не сложих изолация, а само подложка. Уж дъски отдолу, а е по-студено от приземния етаж където е върху тухли, но с изолация.
EDI - майстор
Да ти кажа, в моята къща, когато правих ремонта преди 8 години, само в кухнята наредих ламинат върху дюшемето, понеже там не беше много хубаво.В другите 3 стаи обаче извиках един с машината и свали боята до чисто дърво.Дъските се оказаха много добри и само му ударих 3 ръце лак.Можело е да пробваш в едно ъгълче да видиш как е.Аз лично харесвам дървен под и съм доволен, че не го скрих с ламинат в другите стаи.
MeanMachine - напреднал
Аз на вилата оправих дюшамето и доста добре се получи само където доста игра си отворих, понеже изкочиха дупчици от дървеници или там каквото ... :)

Тема "ламинат върху дюшаме?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: