Всъщност вътре има нещо - при къртенето на замаската извадихме разни стереопори - долу отидоха

ivouz написа:Хрумна ми един вариант такъв:Това ми се вижда разумно. Ще го направя. Другите - имате ли мнение по това предложение???
Това преди да сложите нещо върху OSB-то .Пробий през 30 см. плоскостите с 10 мм.свредло, шахматно и изстискай вътре пяна!
peterpan111 написа:Чакахме да съхне около 24 часа, след което навихме плоскостите, предварително разкроени:peterpan111, година по-късно как се държи пода, моля?
Достатъчно здраво е да се ходи отгоре, без да се притесняват за гипсофазера. Майките ще се отлепят от леглата, даже някои се отлепиха, докато монтирахме, но така, както е една цяла конструкция не могат да се изместят, т.е. ако не се натроши цимента, което не виждам как може да стане няма как да се измести или пропадне.
Сега само темата има нужда от ново заглавие - от Сух под с еднослоен гипсофазер към ОSB
нед сеп 16, 2018 9:02 pmprascho написа:Точно по описания начин не се прави
П.П. Аз бих сложил 3-4см подов ХПС /примерно на "Аустротерм"/. Характерното е, че якостта е над 300. Лепнат на гребен ако основата е равна и шпаклован отгоре с ПВЦ мрежа и лепило за плочки /примерно "ФлексУни"/. След това някакъв гранитогрес по избор.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: