n_a, и друг път сме вземали ламинат на промоция и то точно от Практикер и останахме много доволни. Предполагам, че сега сме попаднали на дефектни пакети.
Много интересна и все по-често дискутирана тема.
detronik
- специалист
21 мнения в "Дефектен ли е ламината или се е изметнал???"
kaltchevmg
- специалист
Снимката не успях да разгледам, малко вероятно ми се вижда да се е повредил паркета. Дори при малки неравности в пода /невидими за окото/ се получава този проблем. Аз лично подпъхвам дъска, летва или друго с подходяща дебелина под платното ламинат което текущо поставям. След напасването на планото изваждам подложката и продължавам. Не трябва да се прилага голяма сила или да се назорва защото се поврежда.
И на мен не ми се показва снимка. Не знам колко пъти и колко ламинат сте купували от промоции, но си твърдя, че на промоция се вадят компрометирани стоки. Разбира се, че никой не проверява паркетинба по паркетина или пакет по пакет. Ако има залежало, ако има повредена опаковка, ако се хванат че не съхраняват правилно ... цялата партида си я намалят. Въпрос на късмет (и количество) е, дали, кога и колко ще уцелите.
Наредете малко върху вече нареденото, за проба на основата.
Наредете малко върху вече нареденото, за проба на основата.
detronik
- специалист
Здравейте. Съпругата на detronik съм и пиша от негово име, защото не съм регистрирана. Тъй като всички говорите за неравности по пода, мисля, че е възможно да не сте разбрали правилно какво е изкривяването, ще се опитам да го опиша. Не е изкривена дъската на горе или надолу, а от двете страни. Като го поставя на пода е прав, равен спрямо него, но като го долепя до недефектен ламинат страната му не се прилепва плътно до страната на недефектния, а винаги в двата края има отворена фуга. Надявам се да съм обяснила добре...
Ееее, Що за въпроси тогава! Естествено и разбира се, че щом явно и видимо дъската е крива, то е дефектен ламината. Какво всъщност питахте!? връщайтъе го в магазина.
Ако случайно нямате касовата бележка, не се стряскайте, по баркода на пакетите ще си ги познаят.
Успех!
Ако случайно нямате касовата бележка, не се стряскайте, по баркода на пакетите ще си ги познаят.
Успех!
root666
- специалист
Може ли да споделиш за коа точно марка ламинат става дума, модел(декор)? Защото сега по повод 3 години практикер абсолютно всички ламинати са на промоция - и тези от 6-7 лева, и тези от 10-11 лева, и тези от 18-19. Ако споменеш точния модел, даже и снимка ако е възможно, че можем да се предпазим и да не купуваме от дефектната стока. Благодара ти предварително.
Варна - Пловдив... мисля, че за вас няма опасност от точно този ламинат.
Не може така да е произведен.
Тема "Дефектен ли е ламината или се е изметнал???" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература