Много интересна и все по-често дискутирана тема.
detronik - специалист
n_a, и друг път сме вземали ламинат на промоция и то точно от Практикер и останахме много доволни. Предполагам, че сега сме попаднали на дефектни пакети.
mim - специалист
ако си пазите касовата бележка, няма да имате никакъв проблем с рекламацията, съдейки от собствен опит, дори при много повредена опаковка
kaltchevmg - специалист
Снимката не успях да разгледам, малко вероятно ми се вижда да се е повредил паркета. Дори при малки неравности в пода /невидими за окото/ се получава този проблем. Аз лично подпъхвам дъска, летва или друго с подходяща дебелина под платното ламинат което текущо поставям. След напасването на планото изваждам подложката и продължавам. Не трябва да се прилага голяма сила или да се назорва защото се поврежда.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
И на мен не ми се показва снимка. Не знам колко пъти и колко ламинат сте купували от промоции, но си твърдя, че на промоция се вадят компрометирани стоки. Разбира се, че никой не проверява паркетинба по паркетина или пакет по пакет. Ако има залежало, ако има повредена опаковка, ако се хванат че не съхраняват правилно ... цялата партида си я намалят. Въпрос на късмет (и количество) е, дали, кога и колко ще уцелите.
Наредете малко върху вече нареденото, за проба на основата.
detronik - специалист
Здравейте. Съпругата на detronik съм и пиша от негово име, защото не съм регистрирана. Тъй като всички говорите за неравности по пода, мисля, че е възможно да не сте разбрали правилно какво е изкривяването, ще се опитам да го опиша. Не е изкривена дъската на горе или надолу, а от двете страни. Като го поставя на пода е прав, равен спрямо него, но като го долепя до недефектен ламинат страната му не се прилепва плътно до страната на недефектния, а винаги в двата края има отворена фуга. Надявам се да съм обяснила добре...
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Ееее, Що за въпроси тогава! Естествено и разбира се, че щом явно и видимо дъската е крива, то е дефектен ламината. Какво всъщност питахте!? връщайтъе го в магазина.
Ако случайно нямате касовата бележка, не се стряскайте, по баркода на пакетите ще си ги познаят.
Успех!
root666 - специалист
Може ли да споделиш за коа точно марка ламинат става дума, модел(декор)? Защото сега по повод 3 години практикер абсолютно всички ламинати са на промоция - и тези от 6-7 лева, и тези от 10-11 лева, и тези от 18-19. Ако споменеш точния модел, даже и снимка ако е възможно, че можем да се предпазим и да не купуваме от дефектната стока. Благодара ти предварително.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Варна - Пловдив... мисля, че за вас няма опасност от точно този ламинат.
root666 - специалист
Може дефекта да не е от неправилно съхранение, а просто така да си е произведен. Така че е възможно да са разхвърляли партидата из всички магазини.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Не може така да е произведен.

Тема "Дефектен ли е ламината или се е изметнал???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: