Много интересна и все по-често дискутирана тема.
solo5 - майстор
parketmilanov написа:
може и да е късен отговор но да може , но най добре е ако преди това се изцикли с едра шкурка за по добра адхезия....:)
Тази мозайка е с дебелина 8мм, какво ще и циклиш :? :-D
nasco2 написа:
Единственият недостатък е че е с дебелина 8мм.
begemot1 - специалист
solo5 написа:
parketmilanov написа:
може и да е късен отговор но да може , но най добре е ако преди това се изцикли с едра шкурка за по добра адхезия....:)
nasco2 написа:
Единственият недостатък е че е с дебелина 8мм.
:lol: :lol: :lol:
Това беше отговор за шперплата.После се лепи за него.
Може и върху22мм ОСБ да се налепи.
parketmilanov - специалист
:) То и мозайката след като се залепи и трябва циклене ,фугиране и след туй дали оцветено дали неоцветено и лакиране/омасляване/
без циклене ни-стаа :)
nasco2 - специалист
parketmilanov написа:
:) То и мозайката след като се залепи и трябва циклене ,фугиране и след туй дали оцветено дали неоцветено и лакиране/омасляване/
без циклене ни-стаа :)

Напълно съм съгласен с колегата.
begemot1 - специалист
solo5 написа:

Тогава индустриална мозайка.Тя е по дебела :wink:
да се има предвид че активната част на почти всеки паркет е 8-10мм ...така че има какво ...;)
а индустриалния паркет е хубаво нещо аз съм му фен !!!!
има от дъб, орех , акация , и череша ;)
PLOCHKATABG - специалист
Тази цена не отговаря нито на качество, нито на количество, цената трябва да е около 13-15 лв максимум. Цените може да са ми остарели, но за тези парчотии такива пари е грехота да се дават, няма нут, няма федер, няма дебелина, 8 мм, колко пъти да се цикли ?. Клечки за зъби от остатъци. Не че не ми харесва, и аз съм се захласвал преди около 15 години като видях за първи път, но всяко нещо трябва да си има реална цена, независимо как изглежда .
Не може паркет с много по голяма повърхнина , с жлебове, да е по евтин от най обикновена правоъгълна пръчка, която може да излезне от всеки "клон" .
Мнението ми е лично и не държа да го харесват хората.

Далеч съм от мисълта, че не е красиво, да много михаресва, но трябва да се гледа и цена ! Къде трудността на изработка, къде е липсата на дърво, за да е тази цена, къде са фирите при този модел. Нереална цена. Ако това е 30 кинта, колко трябва да е нормалния паркет 50x350x20 примерно ?
begemot1 - специалист
Ето ти красота която правя сега.
40 годишен фигурален паркет! :wink:
Бая нерви и пари трябват :shock:

Прикачен файл

IMGP2301111111.jpg
IMGP2301111111.jpg (148.49 KиБ) Видяна 5006 пъти

Прикачен файл

IMGP23021212121.jpg
IMGP23021212121.jpg (166.32 KиБ) Видяна 5001 пъти
PLOCHKATABG
специалист
не си прав съвсем -това което ни се иска не винаги е това което се получава....
а дали е от клони ..не е съвсем така ....отиди от интерес в някоя паркетна фабрика и ще видиш ....:)
после ще изпием по кафе и да си довършим темата ...
поздрави ......
а фигуралните паркети са N1 .Мойта страст..за жалост в бг .почти никой не иска да си слага такива неща на пода , а тези които искат не могат :)

Тема "Паркетна мозайка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: