• 1
  • 2
Много интересна и все по-често дискутирана тема.
sergi - специалист
ArturDent написа:
Ще цитирам един бивш съфорумец:
"То от пръдня боя не става".
Без лошо. Щом ползваш компютър и пишеш по форумите, ще можеш да се справиш. Просто ти трябва малко повече информация. Да не мислиш, че Ахмет от Чълък махала, се е родил научен. Всеки селянин (без да обиждам някой), поне два пъти в живота си е лял плоча и е правил замазка - не е толкова сложно.
абсолютно си прав, но като никога не съм пипал такова животно, нито съм имал възможност да се упражня, нито пък някой да ми покаже...ОК
Тани - модератор
Според мен със замазката ще се справиш най-лесно от всички изброени варианти. За да получиш по-добра изолация и да стане по-лека замазката може да ползваш вместо пясък , топчета от стиропор. Мисля , че търговската марка беше Maxterm . Работи се много лесно с него и ти като начинаещ ще се справиш. А и за гранитогрес замазката е най-подходящия вариант , особено ако е с по-големи размери.
skrijo - специалист
simeonov_74 написа:
skrijo написа:
Слагаш саморазливна замаска за друго не знам :?
Каква саморазливна, като тя покрива до 10-15мм, а за търбите трябва минимум 3-4 см.
Прав си голега не съм казал правилно :) , но аз имах предвид да изкърти малко и след това върхо нея да сложи замазка. Може да сложиш за замазка само цимент и армираща мрежа.Поздрави .
sergi - специалист
много благодаря на всички ви...
solo5 - майстор
1. Каналът на пода, където минава водопровода е направен с флекс
2. После е положен водопроводът и отстрани е уплътнен с филц и замазка
3. На пода на усвоената площ от терасата е залепен 5 см фибран
4. Върху всичко това, което се вижда на снимките е направена 3-4 см замазка

P.S. При теб май ще е най-добре да сложиш фибран за под, отгоре армираща мрежа и върху нея замазка 3-4 см. После можеш да лепиш теракот, камък или каквото си искаш.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
  • 1
  • 2

Тема "най-вероятно тъп въпрос" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: