• 1
  • 2
Много интересна и все по-често дискутирана тема.
velsi - Почетен майстор
Абе да не би да има днес слънчеви изригвания?! Или пък магнитни бури?! :? Нещо всички се впрягат и се заяждат. Я по-спокойно, ако обичате! Всеки може да попита, но може и да има собствено мнение. Както и никой не е длъжен непременно да се съгласява с идеите на другите или да ги реализира непременно. Нека общуваме по-спокойно и толерантно, това е в интерес на всички нас.
bisplus - специалист
С удоволствие ще се съглася с теб Velsi!!!
Сажалявам Бисере че се засегна но!Първо когато попитах за чуждото мнение нямах в предвид точно твоето,та ти сам се предложи ОК,няма лошо.Попита ме дали бих споделил моите ватианти, пак няма лошо опитваш да се заяждаш, пак няма лошо.Лошото кое е,нети е работа да се вреш кадето не ти е работа,послушай ме. :2thumbs:
evdoki - специалист
crasnikat2 написа:
Сажалявам Бисере че се засегна но!Първо когато попитах за чуждото мнение нямах в предвид точно твоето,та ти сам се предложи ОК,няма лошо.Попита ме дали бих споделил моите ватианти, пак няма лошо опитваш да се заяждаш, пак няма лошо.Лошото кое е,нети е работа да се вреш кадето не ти е работа,послушай ме. :2thumbs:
Здрасти,
Само да ти кажа ,че с такова отношение малко хора ще откликнат на въпросите ти.
Успех
bisplus - специалист
Лошото кое е,нети е работа да се вреш кадето не ти е работа,послушай ме. 2 daumen hoch
Благодаря за "съвета", можеш да бъдеш сигурен, че вече нама да ти се "пречкам", а също и обещавам, че няма да видиш мое мнение в твоите теми, та дори и да съм последния който би могъл да ти помогне! :2thumbs:
masteradmin - майстор
няма нужда да се караме всичко е по - желание :)
  • 1
  • 2

Тема "Някой може ли да помогне:" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: