BAlexandrov написа:Здрасти, ценя мнението ти, защото преди време ми беше услужил с една лепачкаЗдравей, никове не помня, но се сетих по случая. Ако не си зазорил, трябва да проверя дали имам половин разфасовка. Мисля че се намира. А на теб 6 кг няма да ти стигнат за две ръце, за да стане богато. С нея можеш при по голямо внимание и наслояване да поправиш и наклона![]()
Звучи много добре това, но не знам как ще се съчетае със замазка отгоре и дали му трябва изобщо.
Другото е, че една доза е 32 кг и в порядъка на 200 лв. При дадената разходна норма 2 кг на квадрат за мм. - на мен ми трябват 6 кг - ако на някой му се намират останали
Последно с Изомраз мисля, но леко ме съмнява, че ще ми стигне кофа 10 кг... на някой да са му останали 15 кг излишни?
Под него на старите плочки дали да ги мажа с бетонконтакт...май няма нужда. Трябва ли армиране с някаква мрежа?
Остава въпросът и дали е практично изкуствена трева отгоре? На тази тераса влиза сняг и вода, но само ако вали настрани, но искам да съм сигурен че се отича и че тревата няма да задържа водата - няма ли си разстояние за дренаж отдолу?