ср ное 02, 2022 9:08 pmChefo77 написа: То това е подигравка, не подложкаУбу де, дай идея каква![]()

чет ное 03, 2022 12:51 amVectra написа:Има специални подложки за винила, тънки и твърди.ср ное 02, 2022 9:08 pmChefo77 написа: То това е подигравка, не подложкаУбу де, дай идея каква![]()
![]()
чет ное 03, 2022 7:04 amGadnyara написа: @Vectra: каква беше офертата, която споменавате и за какъв модел/марка?Както написах в началото, видях ги случайно в строителен хипермаркет. Не обърнах внимание на марката, цената на непромоционалните беше 48лв/м2, а на промоционалните 35лв/м2
чет ное 03, 2022 4:48 pmpreslav написа: Всеки с дерта си - аз се интересувам от рулонния материал дали е подходящ за под на баня? Може ли да се лепи директно върху старата настилка (теракот)? Как се оформят фугите, някакъв вид заварка ли е или се ползва лепило?След като има басейни с подобно покритие, значи може и за бяня.
Идеята ми е да ликвидирам сегашния 2 годишен под заради появил се теч. Нямам идея какви глупости са творени, но теракотените плочи се пукат сякаш основата под тях сляга. Със сигурност знам само 3 неща. 1 - Правено е прагче между банята и останалата част, нещо като обособено душ пространство - прагчето е от YTONG, после е облечено с теракот. 2 - Със сигурност не тече от новоположения водопровод. 3 - Не тече от тръбите на канала (сифоните са нови, за тръбите не знам).
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: