Аз виждам дюшаме на конструкция, отгоре осб и ламинат. Ако се махне ламината и осб не поддава и не скърца дюшамето отдоло ,не може ли паркета да се нареди върху осб направо. 

нед яну 12, 2025 9:45 amgecata1059 написа: Аз виждам дюшаме на конструкция, отгоре осб и ламинат. Ако се махне ламината и осб не поддава и не скърца дюшамето отдоло ,не може ли паркета да се нареди върху осб направо.Което предполага, че отдолу може да е позагнило заради запечатването с ламинат отгоре. Новия трислоен паркет колко е дишащ не знам, но няма ли проветрение или пароизолация от най отдолу , конструкцията ще си гние тихо отдолу. Ако е носещ гредоред става още по зле.![]()
нед яну 12, 2025 2:02 amChefo77 написа: И като е на етаж, какво? Мислиш, че това, което е отдолу, е добре да остане и върху него да хвърли столевките ли?Не предполагай аз какво мисля, защото нищо до сега не съм предложил!
нед яну 12, 2025 12:41 pmchapara написа:Аз такива неща отдолу съм виждал, сигурен съм, че и ти си виждал. Като видиш мръснокожа на околовръстното не спираш да я питаш дали не преподава в СУ, а знаеш какво прави там.нед яну 12, 2025 2:02 amChefo77 написа: И като е на етаж, какво? Мислиш, че това, което е отдолу, е добре да остане и върху него да хвърли столевките ли?Не предполагай аз какво мисля, защото нищо до сега не съм предложил!
Като гледам и останалите мислят по нещо, но градивно.Попитах, както се прави, а ти се изтласка
Нямам нужда да предполагам. Имам търпение да изчакам отговора и тогава да се опитам със съвет. Като гледам питащия не се е разбързал, и аз също. Можеш да се изтласкваш без да ме цитираш, нали? Къде съм казал да остави гнило? Хайде малко в час!
нед яну 12, 2025 2:23 pmChefo77 написа:Не ми се навлиза в глупава полемика. Аз да изпъквам на твоя фон?
Единственият тук, който отговори на друг потребител, си ти - и реши да критикуваш точно моя коментар. Не е нужно да изпъкваш на мой фон, всички знаем, че опитът ти е огромен.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: