• 1
  • 2
Много интересна и все по-често дискутирана тема.
hygro - майстор
CnapKu написа:
Чудя се дали да не опитаме с този грунд
Не те съветвам да опитваш разни мероприятия насляпо. Вероятността да влошиш състоянието, вместо да го подобриш, е доста висока. Изходът е да си викнеш компетентно лице на място, за да те ориентира какво следва правиш.
CnapKu - специалист
Ето въпросната снимка

Прикачен файл

Image003.jpg
Ето въпросната снимка
Image003.jpg (93.33 KиБ) Видяна 3806 пъти
vankata88 - напреднал
Първо замаската която е отдолу може да е мокра и саморазливната която си сложил отгоре(мисля че повечето саморазливни имат хидро изолационни своиства) да играе ролята на тапа и влагата да няма откаде да излезе.....
второ дано да се лъжа но замаската ми прилича на тераколена а тогава ще имаш куп проблеми :!:
EDI - майстор
Проблема е повсеместен за новото строителство.Не може за 9 месеца да построиш сградата, да я затвориш и да се обитава.Една къща, се строи поне 3 години - груб строеж, стои 1 година, измазва се, стои още 1 година, едва след това започва вътрешното обзавеждане, покрития и други - това ми каза стар майстор и се убеждавам, че е прав.В новия строеж има изключително много влага, която трябва да излезе - това особево важи за многоапартаментните сгради.Решението според мен е да се спре с всичко, да не се живее поне 1 година, да се осуши всичко и наново да се декорира.
CnapKu - специалист
Кой точно специалост ще ми препоръчате ? И в какво ще се състои съвета или каквото да е там ? :?
  • 1
  • 2

Тема "Влага ! Осушаване на под !!?! Голям проблем !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: