• 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 50
Много интересна и все по-често дискутирана тема.
Chefo77 - майстор
Извинявай - говорили сме за две различни неща - аз имам предвид да не се спира ламината до теракота (греса), ти казваш, че между двете настилки щр има подложка и аз си мисля, че ще сложиш подложката между двете нови настилки ... вместо преходни лайсни. Затова е и въпроса каква роля ще играе там :) :)
Пък ти си имал предвид под ламината :-D
Ламинатът на Егер от Паркетен свят е ОК. Внасят хубави серии. Егер от Алати е друга работа.
А четиристранната фаска дълбоко я уважавам.
Шарката е КОЯТО ТИ ХАРЕСА!
паркетолог - напреднал
Chefo77 написа:
Извинявай - говорили сме за две различни неща -
:-k :-k
Еййййй,
УВАЖАЕМИ КОЛЕГА,докога ще четем потребителите по диагонал,човека го е написал от ясно по ясно,само ВИЕ,пишете за различни неща.......
Но мнения се трупат,все пак ''целта оправдава средствата'' =D>
Chefo77 - майстор
Писал ли съм за това какви ще са рисковете от това да няма лайсни? Да, не съобразих, че новата настилка ще е гранитогрес, а не теракот - от където дойде и объркването ми. Извинил ли съм се заради това, че не съм разбрал къде точно ще е подложката? Отговорил ли съм на другите въпроси на питащия?
Колега, "айде няма нужда" да ме коригирате. Не Ви допада каквато и да е форма на конкуренция или нещо персонално Ви дразни в мен или моите постове?
Че нещо виждам да давате мнения най-вече като корекция на моите.
vlad0 - специалист
Здравейте колеги, интересувам се от паркет Кроностеп, някой има ли отзиви от този паркет понеже съм си харесал един такъв на външен вид и събирам мнения.
паркетолог - напреднал
Chefo77 написа:
Писал ли съм за това какви ще са рисковете от това да няма лайсни? Да, не съобразих, че новата настилка ще е гранитогрес, а не теракот - от където дойде и объркването ми. Извинил ли съм се заради това, че не съм разбрал къде точно ще е подложката? Отговорил ли съм на другите въпроси на питащия?
Колега, "айде няма нужда" да ме коригирате. Не Ви допада каквато и да е форма на конкуренция или нещо персонално Ви дразни в мен или моите постове?
Че нещо виждам да давате мнения най-вече като корекция на моите.
Напротив,Уважаеми :wink: ,но не смятам че е необходимо,целенасочено ''плямпане'' с цел умножаване на мнения,мисля че всичко което казахте по темата можеше да се синтезира точно в два поста,а за лично отношение..... :? ,конкуренция :? [-X
Колега,та това е само форум..... :wink:
Chefo77 - майстор
Точно затова, че е форум, колега, при това пълен с не-специалисти в дадена област. На човек извън занаята, какъвто и да е той, не можеш с 2 думи да му обясниш всичко, защото няма как да те разбере. Аз да питам, ти да отговориш - ОК, обратното също.
Трупане на мнения? С цел?
Малко са темите в моята сфера, в които съм се скатал от мнение. Ако почна и да синтезирам ... Нали затова е форум!
:partyman:
паркетолог - напреднал
Chefo77 написа:
Точно затова, че е форум, колега, при това пълен с не-специалисти в дадена област. На човек извън занаята, какъвто и да е той, не можеш с 2 думи да му обясниш всичко, защото няма как да те разбере. Аз да питам, ти да отговориш - ОК, обратното също.
Трупане на мнения? С цел?
Малко са темите в моята сфера, в които съм се скатал от мнение. Ако почна и да синтезирам ... Нали затова е форум!
:partyman:
:partyman: ,една чудесна идея :)
:wink:
desem - специалист
Хм, надявам се, че не съм предизвикала голям спор.. за мен няма значение, ако не съм ясна и 5 пъти ако трябва ще обясня какво искам.

Имаше вариант да махнем гранитогреса само до куннеския бокс. Отказахме се и сега гранитогреса остава, но ще го "крием" (ужасен жълто-оранжев цвят е, блах).
Отстанихме паркета над гранитогреса. Останалия върху замаската е наравно с гранитогреса и пак питам:
Вариант 1: Оставяме стария ламинат и върху него слагаме тънка подложка("найлон") и новия ламинат?
или
Вариант 2: Махаме стария ламинат полагаме фибран, подложка и новия ламинат?

И при двата варианта нивото в хола ще е по-високо от коридора.
Последна промяна от desem на пет ное 02, 2012 11:12 pm, променено общо 1 път.
паркетолог - напреднал
desem написа:
Отстанихме паркета над гранитогреса. Останалия върху замаската е наравно с гранитогреса и пак питам:
Вариант 1: Оставяме стария ламинат и върху него слагаме тънка подложка("найлон") и новия ламинат?
или

Добър вечер,
по много показатели ''вариант 2'' е по удачен и полезен
топлоизолация,хидроизолация,шумоизолация,равнина на пода.....и т.н :)
Chefo77 - майстор
паркетолог написа:
desem написа:
или

Добър вечер,
по много показатели ''вариант 2'' е по удачен и полезен
топлоизолация,хидроизолация,шумоизолация,равнина на пода.....и т.н :)
+1
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 50

Тема "Всичко свързано с паркет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: