• 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 50
Много интересна и все по-често дискутирана тема.
parketmilanov - специалист
още едно тонирано дюшеме в цвят орех,кестен....този нейде диапазон...

Прикачен файл

dubovparket.jpg
Chefo77 - майстор
Ние можем и така :wink:
Прикачен файл:
P1150368.JPG
Прикачен файл:
P1150373.JPG
Прикачен файл:
P1150362.JPG
Да се види защо первазът е в такъв цвят :)
Прикачен файл:
гледичи.jpg
:rock: Супер е станало ,само едно елегантно фризче в цвета на перваза ми липсва но май е въпрос на вкус и пари разбира се :)
Страхотен Чефо както винаги ! и от мен една гледичийка :)пъстрошарена топла и красива...
фигурален паркет дъб ,финиш Hard Wax Oil -Osmo

Прикачен файл

фигурален паркет.jpg www.parketmilanov.com
ribnikolaevi - майстор
А какво е това по края, около стените?
камък , Оникс,много добре стана :)
ribnikolaevi - майстор
Имах предвид на пода. Това камък ли е? :shock:
да.:)
тъмното е паркет-фигурален а бордюра отстрани светлия е камък/Оникс/
Скоро ми предстои закупуването на естествен, буков паркет. Чудя се (и моля за съвет) с какво да го обработя след поставянето му. Лакираният (в масовия случай) е прекалено лъщящ, като стъклен и не ми допада особено като вариант. Искам да запазя естествения цвят на дървото, но и да го третирам с нещо все пак...Четох тук - там за масла на восъчна основа. Дайте моля повече информация за тях..всяка година ли е необходимо да се маца паркета или на по - дълъг период? Издържа ли на вечното миене на жените? Въобще всяка информация ще ми е от полза..
яско написа:
Скоро ми предстои закупуването на естествен, буков паркет. Чудя се (и моля за съвет) с какво да го обработя след поставянето му. Лакираният (в масовия случай) е прекалено лъщящ, като стъклен и не ми допада особено като вариант. Искам да запазя естествения цвят на дървото, но и да го третирам с нещо все пак...Четох тук - там за масла на восъчна основа. Дайте моля повече информация за тях..всяка година ли е необходимо да се маца паркета или на по - дълъг период? Издържа ли на вечното миене на жените? Въобще всяка информация ще ми е от полза..
viewtopic.php?t=32384
виж тук.ако нещо има което те интересува питай пак ....:)
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 50

Тема "Всичко свързано с паркет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: