jekasus написа:Тихо, щото ще ти покажа и кухнятаChefo77 написа:Double fishbone ... processingТуй грозното зелено -плочки?
Прикачен файл:IMAG0160.jpg![]()

jekasus написа:Тихо, щото ще ти покажа и кухнятаChefo77 написа:Double fishbone ... processingТуй грозното зелено -плочки?
Прикачен файл:IMAG0160.jpg![]()
R.A.D.A написа:Благодарим за похвалите и най-вече за съветите !Паркетът е готов лакиран, нали?
Много му се радваме на дюшеменцето или паркетчето и аз не зная как трябва да се нарича. Добре , че го залепихме с това лепило - усещането е страхотно да си стъпваш босичък по дъските - не мръдват, не лопат , не кънти... въобще супер си е! Едно въпросче към знаещите- на места има много малка фуга 0.5 мм може би - не ми се мери с шублера сега- това нещо притеснително ли е? Трябва ли да се фугира с нещо?
Прикачен файл
parketmilanov написа:още един готов и завършен проект- Паркет -Родезийски тик /Rodesian teak/Пролетта се бяхме запалили да си сложим в банята дървен под , сега ми е интересно да го видя на друго място , нашата не можа да се "уреди"
дюшеме.Изработка и монтаж на стъпала пак от същия паркет /снимки малко по късно /
както и баня от тик с 8мм фуга с черен силикон .
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: