Много интересна и все по-често дискутирана тема.
с дюшеме съм и искам да слагам ламинат отгоре,има няколко дъски които скърцат ,дали след поставянето на ламината ще скърцат пак и ако скърцат как да се преборя с този проблем,в хола имам друг проблем понеже е по голяма стаята и като се ходи или се друсна малко повече пода пружинира и секциите тропат с това как да се оправя
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Махаш секциите. Изобщо вадиш всичката мебел от хола. Радигаш дюшемето. Виждаш, че са ти изгнили гредичките. Подменяш. редиш наново...
Лекият вариант, дето ще те издържи всъщност доста време, е да надупчиш дюшемето и да пръснеш монтажна пяна. Трябв ада се съобразиш с разстоянието между гредичките. То си е някакъв стандарт и като уцелиш веднъж между греди, дупчиш на 50см мисля, че беше.
гредите са здрави,иначе това с пяната го бях намислил,а дали да лакирам дюшемето преди да сложа ламината щото не е лакирано никога нито боядисвано
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
iNv1s1BL3 написа:
гредите са здрави,иначе това с пяната го бях намислил,а дали да лакирам дюшемето преди да сложа ламината щото не е лакирано никога нито боядисвано
Поредният дето мисли форумците за идиоти?
Spokoiniq - майстор
И за финал що не лепнеш едно мокетче върху ламината да е пълен гювеча? :lol:
Master_Kenobi - V.I.P.
iNv1s1BL3 написа:
с дюшеме съм и искам да слагам ламинат отгоре,
Това като го прочета и ме свива стомаха...
А това ме довърши... :shock:
iNv1s1BL3 написа:
...не е лакирано никога нито боядисвано
големи професори сте ... спамери..

Тема "дюшеме и ламинат" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: