Много интересна и все по-често дискутирана тема.
scorpia - напреднал
Съвсем во кратце ще ви опиша какво сътворих в събота в чисто ново-ремонтирания ни апартамент... Улисан в поставянето на первази в детската стая, съм забравил една торба в средата на хола (ламиниран паркет) с препарати... По някое време се разрових в торбичката и видях, че единя препарат за чистене е протекъл, извадих всичките и старателно ги измих в банята.. Обаче!
Един приятел звънна, спешно излязох и забравих тъпата торба на пода в хола.. В нея имало препарат (за почистване на подови настилки) и той си изтекъл на едно място... Ама си избрал да изтече баш където се свързват три дъски.. И сега си имам една красива подутина в средата на хола с диаметър около 5 см. и дебелина не много голяма, но дразнеща!
Чудовището от женски пол вкъщи ще ме изяде с парцалите, ако ме разбирате добре... Давайте спешни съвети какво да предприема - сепуко или има вариант за справяне със ситуацията?

п.п. Дъските са намазани с клик гел и за мое учудване изобщо не са цъфнали, както очаквах... Само гордо са се надули! :shock:
jakuzi - специалист
scorpia написа:
Чудовището от женски пол вкъщи ще ме изяде с парцалите, ако ме разбирате добре... Давайте спешни съвети какво да предприема - сепуко или има вариант за справяне със ситуацията?
Смени "чудовището" -наи лесен вариант :-D
scorpia - напреднал
Е, това са крайни мерки дет се вика! :-D
И разбира се, аз се шегувам... :roll:
Давайте съвети.... :?
scorpia - напреднал
emil_v r написа:
Първо без паника , сложи му 3-4 летви и натисни отгоре с нещо тежко . След 1-2 седмици ще спадне , ще останат малки локални фугички ...
Това го прочетох в една друга тема.. В моя случай би ли помогнало или не е желателно при ламинат?
sasooooooooo - "специалист"
Щом си на ламинат, разглоби го и надутите парчета ги сложи в краищата, така че первазите да ги покрият :-D .
zmeios - специалист
Аз имах подобна случка преди години, ама не с ламинат, а с естествен (ама евтин) паркет.

Оправи се от само себе си като изсъхна хубаво.
nasco2 - специалист
Пробий две три финни дупки да подиша и го натисни. Това е единственият вариант без да се разглобява. Няма 100 процента гаранция но обикновенно се получава. След като спадне взимаш цветен силикон запушваш дупките и си готов. Може да отнеме около седмица.
amw - напреднал
Най добре ако се подменят дъските. Всичко друго си е компромис.
scorpia няма как да проработи цитираното от теб при ламинирания паркет. Просто пластовете попиват водата(препарата в случая) и с натискане няма да стане нищо.
desss - специалист
кво става бе човек, жив ли си :lol:

Тема "Жената ще ме изхвърли от нас като види какво сътворих!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: